MENÜ

Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç şoku! Sakatlandı, sedyeyle çıktı...

Beşiktaş'ın başarılı stoperi Tayyip Talha Sanuç, Başakşehir maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Figueiredo ile çarpışan ve acı içerisinde yerde kalan 23 yaşındaki oyuncu, kenara sedyeyle alındı.

Beşiktaş'ta Tayyip Talha Sanuç şoku! Sakatlandı, sedyeyle çıktı...

Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş, Medipol Başakşehir’e konuk oldu. Teknik direktör Şenol Güneş, Başakşehir karşısında son oynadıkları Ankaragücü maçının 11’i ile sahaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, yeni transferler Amir Hadziahmetovic ve Omar Colley’e 11’de şans verirken Alexandru Maxim’i ise yedek soyundurdu.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlılar, Başakşehir deplasmanına şu 11 ile çıktı:

“Mert Günok, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Masuaku, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Nathan Radmond, Cenk Tosun, Aboubakar”

Beşiktaşta Tayyip Talha Sanuç şoku Sakatlandı, sedyeyle çıktı...

KARTAL'DAN KRİTİK GALİBİYET!

Tayyip Talha Sanuç şoku!

15. dakikada Vincent Aboubakar ile öne geçen Kartal, ilk yarının son anlarında Tayyip Talha Sanuç'un sakatlığıyla sarsıldı. Başakşehir'in Brezilyalı hücumcusu Joao Figueiredo ile çarpıştığı pozisyon sonrası acılar içerisinde yerde kalan başarılı stoper oyuna devam edemedi.

Beşiktaşta Tayyip Talha Sanuç şoku Sakatlandı, sedyeyle çıktı...

Sedyeyle kenara alındı

Dizinden sakatlanan ve sağlık ekibinin hemen müdahale ettiği 23 yaşındaki oyuncu, sedyeyle kenara alınırken Şenol Güneş, 41. dakikada Romain Saiss'i oyuna sürdü.

Beşiktaşta Tayyip Talha Sanuç şoku Sakatlandı, sedyeyle çıktı...

Şenol Güneş: Umarım ciddi boyutta olmaz

Haberin Devamı

Maç içinde sakatlanarak sedye ile kenara gelen Tayyip Talha Sanuç'un durumunu karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendiren Şenol Güneş, "Darbe geldi ama diz kısmında olduğu için ne olduğunu söyleyemeyiz. Yarın bir daha bakacağız, kontrol edeceğiz ve ona göre karar vereceğiz. Umarım ciddi boyutta olmaz" ifadelerini kullandı. 

 

Rachid Ghezzal riske edilmedi

Öte yandan Siyah Beyazlı ekipte, sakatlığı atlattıktan sonra Antalyaspor maçında 11'e yazılan ancak ısınma hareketleri sırasında yeniden sakatlanan Rachid Ghezzal, Başakşehir maçında riske edilmedi. Sakatlığını atlattıktan sonra hafta içinde takımla birlikte antrenmanlarda yer alan yıldız oyuncu maç kadrosuna dahil edilmedi.

 

YORUM YAZ