MENÜ

Beşiktaş'ta Talisca için sıcak saatler! Olumlu bakıyor

Beşiktaş, Al Nassr’la yol ayrımı noktasına gelen Anderson Talisca için büyük bir operasyon yönetiyor. İdareciler, yeni transferler sonrası kulübünde gözden düşen ve kulübünün ayrılığına izin verdiği Sambacı’yı Kartal yapmak için yoğun mesai harcıyor. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta Talisca için sıcak saatler! Olumlu bakıyor

Siyah-Beyazlılar, Al Nassr’la yol ayrımı noktasına gelen Anderson Talisca için büyük bir operasyon yönetiyor. İdareciler, yeni transferler sonrası kulübünde gözden düşen ve kulübünün ayrılığına izin verdiği Sambacı’yı Kartal yapmak için yoğun mesai harcıyor. Bu transfer gelişmesinin yanı sıra, Beşiktaş'ın yıldız stoper harekatı da devam ediyor. Siyah-Beyazlı ekibin transfer gündemine dair her şey haberimizde...

Haberin Devamı

Ramos, Avrupa'da kalmak istiyor

Beşiktaş’ın Sergio Ramos için girişimleri devam ediyor. İspanyol yıldızın menaceri ile görüşerek transfer şartları ile ilgili bilgi alan Kartal, temaslarını sürdürüyor. Paris Saint-Germain ile yollarını ayıran 37 yaşındaki oyuncu serbest durumda. Beşiktaş, Sergio Ramos ile anlaşması halinde bonservis bedeli ödemeden transferi gerçekleştirebilecek. İspanyol oyuncu için Galatasaray da girişimlerde bulunuyor. Suudi Arabistan takımlarında da teklif alan Ramos, kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor. Teklifleri değerlendirecek olan İspanyol stoper, kararını kısa süre içinde verecek. 2005 yılında Sevilla’dan 27 milyon bonservis bedeli ile Real Madrid’e transfer olan Ramos, İspanyol devinde 16 sezon forma giydi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Talisca için sıcak saatler Olumlu bakıyor

Tam bir kupa avcısı!

Son 2 yılda Paris Saint Germain’de oynayan Ramos, sözleşmesinin bitiminin ardından Fransız ekibi ile yollarını ayırdı. İspanya Milli Takımı ile 1 Dünya Kupası, 2 Avrupa Şampiyonası zaferi yaşayan Sergio Ramos, Real Madrid’de 4’ü Şampiyonlar Lig, 5’i İspanya Ligi şampiyonluğu olmak üzere toplam 22 kupa kazandı. Geçen sezon Paris Saint Germain ile Fransa Ligi’ni kazanan 37 yaşındaki yıldız oyuncu, forma giydiği 45 maçta 4 gol, 1 asistlik hücum katkısı sağladı.

Kartal, Bonucci'nin peşinde

Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar için bir yandan Sergio Ramos bir yandan da Anderson Talisca için temaslar devam ederken İtalyan basınından bir bomba transfer haberi daha geldi. Kartal, Leonardo Bonucci ile ilgileniyor! Juventus’ta kadro dışı bırakılan 36 yaşındaki stoperin, Ramos’tan gelecek olumsuz haber halinde gündeme geleceği belirtildi. Leonardo Bonucci, geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 26 maça çıktı. 36 yaşındaki stoper, 2 gollük bir performans sergiledi. Bonucci’nin güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro.

Beşiktaşta Talisca için sıcak saatler Olumlu bakıyor

Yılın futbolcusu...

Hem Juventus’ta hem de İtalya Milli Takımı’nda forma giydiği dönemlerde savunmanın bel kemiği olan Bonucci, oynadığı takımların savunmasında en önemli isimlerden biri oldu. Yanında Giorgio Chiellini ile sayısız başarıya imza atan İtalyan oyuncu milli takımıyla 2020 Avrupa Şampiyonası’nı kazandı. Biri Inter’de olmak üzere 9 kere Serie A şampiyonluğu yaşayan Bonucci, 4 kere İtalya Kupası, 5 kere İtalya Süper Kupa Şampiyonluğu yaşadı. İtalya ile bir kere Avrupa Şampiyonası’nı kazanan İtalyan yıldız bir kere de yılın futbolcusu oldu.

Haberin Devamı

Görüşmeler başladı

Yeni sezonda yer alacakları 3 kulvarda da başarı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in talebi doğrultusunda yapılan hamlelere ek olarak listeye bir de Anderson Talisca’nın ismini ekleyen yönetim, bu konuda hareketli saatler yaşıyor. Şenol Güneş’in, “Talisca dönmek istiyor. Ancak maddi gerçeklikler var. Ama orta yolu bulabiliriz dedi” sözleriyle duyurduğu operasyonun ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin danışmanı Erol Kaynar da “Başkan, Al Nassr’a 12 milyon Euro’luk teklif yaptı ancak cevap gelmedi” ifadelerini kullanmıştı. Al Nassr’ın, son transferlerinin ardından Talisca’yla ayrılığa olumlu baktığı ve gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı belirtildi. Bu gelişmenin ardından Beşiktaşlı idarecilerin, Arap kulübüyle menajerler aracılığıyla temaslara başladığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Talisca için sıcak saatler Olumlu bakıyor

Bonserviste indirim...

Al Nassr’da 10,5 milyon Euro yıllık ücrete sahip olan Talisca, Beşiktaş’la yaptığı ilk temasta bu rakamı 8 seviyesine indirebileceğini iletmişti. Kartal’ın, Al Nassr’la anlaşması halinde Talisca’yla masaya oturup bu rakamı daha da düşük seviyeye indirmeye çalışacağı bildirildi. Oyuncu için ilk etapta 15 milyon Euro talep eden Al Nassr’ın bu rakamı daha düşük bir seviyeye çekmeye hazır olduğu ifade edildi.

Beşiktaşta Talisca için sıcak saatler Olumlu bakıyor

YORUM YAZ