MENÜ

Beşiktaş'ta sürpriz transfer toplantısı! 'Bu adamı kaçırmayalım!'

Önümüzdeki sezon için şampiyonluk kadrosu kurmayı hedefleyen Beşiktaş, Slovak yıldızın peşinde düştü. Samet Aybaba'nın canlı olarak izlediği tecrübeli futbolcu için Fernando Santos'tan da onay çıktı. İşte detaylar...

Ara transfer döneminde Ernest-Muçi, Al-Musrati, Jonas Svensson ve Joa Worrall'ı renklerine bağlayan Beşiktaş, yazın da kadrosunu revize etmeye devam etmeyi planlıyor. Siyah-beyazlı kulüp yaz transfer dönemi için şimdiden kollarını sıvamış durumda. Kara Kartal, teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gelecek sezon zirveyi hedefliyor.

Haberin Devamı

AYBABA, ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇINA GİTTİ

Önümüzdeki sezon şampiyonluğu amaçlayan siyah-beyazlı kulüp, bu doğrultuda girişimlerini sürdürüyor. Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın, geçtiğimiz hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag - Manchester City karşılaşmasını tribünden takip ettiği öğrenildi.

Beşiktaşta sürpriz transfer toplantısı Bu adamı kaçırmayalım

VAVRO İÇİN TOPLANTI

Samet Aybaba'nın, Danimarka'daki mücadelede Kopenhag stoperi Denis Vavro'uy izlediği bildirildi. Tecrübeli yöneticinin İstanbul'a döndükten sonra Başkan Hasan Arat, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Teknik Direktörü Fernando Santos ile toplantı yaptığı kaydedildi. Aybaba'nın bu toplantıda 27 yaşındaki stoper için, "Tam bize göre bir stoper, sert bir oyuncu. Hava toplarında da çok etkili. Bu adamı kaçırmayalım" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

TEKLİF SEZON SONU

Samet Aybaba'nın sözlerinin ardından Fernando Santos'un, Denis Vavro'ya onay verdiği bildirildi. Siyah-beyazlı kulübün, sezon sonunda Slovak savunmacı için Kopenhag'a teklif götüreceği kaydedildi. 2022 yılında İtalya Serie A kulübü Lazio'dan Kopenhag'a transfer olan Vavro, Danimarka ekibiyle tüm kulvarlarda toplam 175 maça çıktı. 27 yaşındaki futbolcu, savunmadaki performansının yanı sıra 9 gol atıp 8 de asist yaptı.

YORUM YAZ