MENÜ

Beşiktaş'ta sürpriz Saiss ve Rosier gelişmesi

Teknik ekibin performanslarını yetersiz bulduğu Saiss ve Rosier’in bölgelerine; Colley ve Onur transferleri gerçekleştirildi. Eğer sezon sonuna kadar form durumlarında yükseliş olmazsa Saiss’e 5, Rosier’e de 7 milyon Euro teklif gelmesi halinde gidişlerine onay verilecek.

Beşiktaş'ta sürpriz Saiss ve Rosier gelişmesi

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Romain Saiss’in performansından memnun olmadığı için sol stopere Omar Colley 2.5 milyon Euro’ya Sampdoria’dan alındı. Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar ve Amir Hadziahmetovic transferleri sonrasında, sürpriz olarak Omar Colley ile Onur Bulut kadroya dahil edildi. 4 transfer yapan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, Romain Saiss’in performansından memnun olmadığı için sol stopere Colley 2.5 milyon Euro’ya Sampdoria’dan alındı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sürpriz Saiss ve Rosier gelişmesi

Saiss, Dünya Kupası’nın ardından Beşiktaş’ta beklentilerin altında kaldı.

GÖZDAĞI VERİLDİ

Saiss’e gözdağı veren teknik ekibin bir diğer isteği de yerine getirildi ve Onur Bulut ara transferde 1 milyon Euro serbest kalma bedeli kullanılarak kadroya katıldı. Rosier’in çalışma temposunu beğenmeyen Güneş, Onur’un adını özellikle yönetime verdi.

Beşiktaşta sürpriz Saiss ve Rosier gelişmesi

Valentin Rosier, bu sezonki performansıyla Siyah Beyazlılar’ı üzdü.

BONSERVİSLERİ BELLİ

Beşiktaş Yönetimi, iki oyuncu için de tatmin edecek teklifler gelmesi halinde değerlendirmeye alacak. Yönetim, sezon sonuna kadar performanslarını artırmamaları halinde Saiss’i 5 milyon Euro, Rosier’i de 7 milyon Euro gelmesi halinde göndermeye onay verecek.

Valentin Rosier: ''Beşiktaş'ta çok mutlu ve huzurluyum''

YORUM YAZ