MENÜ

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Yeni transfer gönderiliyor

Beşiktaş’ın Mondihome Kayserispor’la oynadığı maçta kadroya alınmayan Kamerunlu oyuncunun evinde eski takımı Lens’in maçını televizyondan izlemesi ve sosyal medyadan yaptığı paylaşım büyük tepki topladı. Onana’nın ara transferde kiralık veya bonservisiyle birlikte gönderilmesinin planlandığı aktarıldı.

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Yeni transfer gönderiliyor

Kayserispor’u yenerek düzlüğe çıkan Beşiktaş’ta Gedson’un sakatlığına rağmen kadroya alınmayan Jean Onana’nın tavırları sıkıntı yarattı. Kamerunlu futbolcunun, Kayserispor maçı için stada gelmeyerek evinde eski takımı Lens’in Toulouse ile oynadığı saat 16.00’da başlayan lig maçını televizyondan izlemesi ve instagram hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki topladı.

Haberin Devamı

Jean Onana sezon başında 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fransız kulübü Lens’den transfer edilmişti. Şimdiye kadar beklentilere yanıt veremeyen 23 yaşındaki futbolcunun sosyal medyadan yaptığı paylaşımın hem teknik heyet hem de yönetimin tepkisini çektiği bildirildi.

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni transfer gönderiliyor

Siyah-beyazlıların, Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne giremeyen ve orta sahadaki forma rekabetinde şans bulması zor görünen Onana ile yolları ayırmanın hesaplarını yaptığı ileri sürüldü. Kamerunlu futbolcunun ara transfer döneminde kiralık olarak veya bonservisiyle birlikte gönderilmesinin planlandığı iddia edildi.

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni transfer gönderiliyor

Beşiktaş’ta aradığını bulamayan Jean Onana’nın da koşulların değişmemesi halinde ayrılığa sıcak baktığı öğrenildi. Sezon başında Fransa, İtalya ve İspanya’da bazı kulüplerin gündemine gelen genç futbolcunun bu ülkelerden birine gidebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

109 DAKİKA ŞANS BULDU

Teknik Direktör Şenol Güneş, Jean Onana’ya şimdiye kadar 6 resmi maçta toplam 109 dakika forma şansı verdi. Trendyol Süper Lig’de sadece 2 dakika oynayan Kamerunlu futbolcu, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise 107 dakika sahada kaldı.

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni transfer gönderiliyor

GENOA'YA GİDİYORDU

Kartal’da şans bulamayan Jean Onana’nın Avrupa’da yaz transfer dönemi kapanmadan kısa süre önce Genoa’ya kiralanması gündeme gelmişti. İtalyan kulübünün, Onana’nın 1,5 milyon euro olan yıllık garanti ücretini ödemeyi kabul etmesine rağmen siyah-beyazlıların transfere onay vermediği iddia edilmişti.

İLAÇ GİBİ GELDİ

Trabzonspor deplasmanından 3-0’lık yenilgiyle ayrılan Beşiktaş’ın Kayserispor karşısında elde ettiği kritik galibiyet son dönemde özgüven sorunu yaşayan bazı oyunculara adeta ilaç gibi geldi. Vincent Aboubakar ve Alex Oxlade Chamberlain bu sezon Trendyol Süper Lig’de ilk gollerini attı. Rachid Ghezzal ve Salih Uçan da ligde ilk kez asist yaptı.

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni transfer gönderiliyor

Teknik Direktör Şenol Güneş’in ilk 11’de forma şansı verdiği Chamberlain orta sahadaki üretken oyunuyla dikkatleri üzerine çekerken attığı galibiyet golüyle büyük moral buldu. İngiliz oyuncu son golünü Liverpool formasıyla ocak ayında Brentford’a karşı atmıştı.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 5 golü bulunan Aboubakar ligdeki ilk golünü Kayserispor’a attı. Son dönemde baskı altında bulunan Kamerunlu forvet bu golle rahat bir nefes aldı. Brugge deplasmanında yedek soyunan Salih Uçan, Kayserispor önündeki futboluyla alkışlandı. Chamberlain’e yaptığı nefis asistle galibiyette büyük pay sahibi olan deneyimli futbolcu taktir topladı.

Süper Lig’de 161 gün sonra ilk 11’de yer alan Ghezzal ise kornerden Aboubakar’a yaptığı asistle kendine geldi. Sağ kanatta zaman zaman eski günlerini anımsatan bir performans sergileyen Cezayirli yıldız herkesin yüzünü güldürdü.

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni transfer gönderiliyor

BAILLY SINIFI GEÇTİ

Kartal’ın Manchester United’dan kadrosuna kattığı Eric Bailly, Kayserispor maçındaki performansıyla göz doldurdu. Club Brugge maçının ardından Kayserispor’a karşı ilk 11’de sahaya çıkan Fildişi Sahilli stoper savunmada güven veren bir futbol oynadı.

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni transfer gönderiliyor

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Omar Colley ile kısa sürede uyum sağlayan Bailly’nin performansından memnun olduğu aktarıldı. 4 Eylül’de Beşiktaş kadrosuna katılan Bailly, Adana Demirspor maçında statü gereği forma giyemeyecek. Güneş’in zorlu deplasmanda Amartey’e 11’de görev vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni transfer gönderiliyor

YORUM YAZ