MENÜ

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Dinamo Kiev’i son dakika golüyle deviren Beşiktaş’ta teknik heyet takımın yüzde yüz performansına milli maçlar için verilecek aradan sonra ulaşacağını düşünüyor. Bu arada Siyah-Beyazlılar'ın büyük umutlarla transfer ettiği Kerem Atakan Kesgin'in yeni adresi belli resmen belli oldu.

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Yeni takımı belli oldu

UEFA Konferans Ligi Play-Off ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik heyet milli arayı bekliyor. Yeni futbolcularla birlikte takımın performansının artması beklenirken gündeme sürpriz bir ayrılık haberi düştü. Genç futbolcu Kerem Atakan Kesgin, Süper Lig ekibine kiralandı.

Haberin Devamı

Özellikle sol kanat ve sağ kanatta tam anlamıyla uyum yakalayamayan Kartal’da yeni transferler Rebic ve Rashica’nın daha fazla tecrübe kazanmasıyla aradan sonra daha iyi performans göstereceği düşünülüyor. Alex Oxlade-Chamberlain’nin de iki yeni transfer gibi ilerleyen haftalarda takımın oyun stilini ve performansını daha iyi kavraması, ardından da Liverpool’da ortaya koyduğu futbolu tekrarlaması bekleniyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in ise oyuncularıyla yaptığı toplantıda Dinamo Kiev ve Sivasspor maçlarında herhangi bir sürpriz yaşamadan araya girmeleri gerektiğini vurguladığı öğrenildi.

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni takımı belli oldu

MASUAKU'NUN MR'I ÇEKİLDİ

Beşiktaş’ta UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda Dynamo Kiev ile oynadığı müsabakada sol uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen Arthur Masuaku’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR’ı çekildi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Oyuncumuzda uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Arthur Masuaku’nun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni takımı belli oldu

KEREM, KARAGÜMRÜK'TE!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta bir yandan da takımdan ayrılan isimler belirleniyor. 22 yaşındaki Kerem Atakan Kesgin de Karagümrük’e kiralandı. 1 yıllığına kiralanan Kerem sezon başında 1.4 milyon euroya Sivasspor’dan alınmıştı.

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni takımı belli oldu

KARAGÜMRÜK RESMEN AÇIKLADI

Süper Lig ekibi Karagümrük de Kerem transferini resmen açıkladı. Karagümrük'ten yapılan açıklama şöyle;

Beşiktaş’tan orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin’i kiralık olarak kadromuza kattık. Çeşitli yaş kategorilerinde birçok kez Milli formayı giyme başarısı gösteren Kerem Atakan Kesgin’e hoş geldin der, yeni sezonda başarılar dileriz.

BEŞİKTAŞ DA AÇIKLAMA YAPTI

Beşiktaş da Kerem'in Karagümrük'e transfer olduğunu açıkladı. Yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcularımızdan Kerem Atakan Kesgin, 2023-24 sezonu sonuna kadar VavaCars Fatih Karagümrük’e geçici transfer olmuştur. Kerem Atakan Kesgin’e yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Yeni takımı belli oldu

YORUM YAZ