MENÜ

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Şenol Güneş eski futbolcusuyla görüştü

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in birinci yardımcısı Bayram Bektaş ayrılık kararı aldı. UEFA Pro-Lisans sahibi olan 49 yaşındaki Bektaş, teknik direktör olarak kariyerine devam etmeyi planlıyor. Deneyimli hoca gelen teklifleri değerlendirerek önümüzdeki günlerde yeni yol haritasını belirleyecek. Bu karar sonrası Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Şenol Güneş eski öğrencisiyle görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Şenol Güneş eski futbolcusuyla görüştü

Sözleşmeleri biten Atiba Hutchinson ve Kevin Nkoudou ile Konyaspor maçından sonra vedalaşan Beşiktaş’ta üçüncü ayrılık Bayram Bektaş’la yaşandı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in birinci yardımcısı olan Bektaş, siyah-beyazlı kulüple yollarını ayırma kararı aldı.

Haberin Devamı

İstanbul’da Konyaspor’la 3-3 berabere kaldıkları sezonun kapanış karşılaşmasından sonra yöneticiler ve Şenol Güneş’le bir araya gelen Bayram Bektaş destekleri için teşekkür ederken, ayrılmak istediğini resmen bildirdi. UEFA Pro-Lisans sahibi olan deneyimli çalıştırıcı, kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini söyledi.

49 yaşındaki deneyimli hoca kendisine gelen teklifleri değerlendirerek önümüzdeki günlerde yeni yol haritasını belirleyecek. Bayram Bektaş’ın 2023-2024 sezonunda büyük olasılıkla teknik direktör sıfatıyla bir takımın başında yer alacağı ifade edildi. Sekiz yıldır teknik direktör olarak çalışan başarılı hoca geçmişte Elazığspor, Gaziantep B.Ş. Belediyespor, Ümraniyespor, Göztepe, Ankaragücü ve son olarak Samsunspor’da görev yapmıştı.

Haberin Devamı

Profesyonel futbol kariyerine Fransa’da başlayan ve çok iyi derecede Fransızca konuşabilen Bayram Bektaş, Beşiktaş’ta yabancı oyuncularla Şenol Güneş arasında köprü görevini de üstleniyordu. Masuaku, Saiss, Rosier, Aboubakar ve Muleka gibi Fransızca konuşan futbolcularla çok yakın olan Bektaş, bu isimlerle sık sık motivasyon toplantıları gerçekleştiriyordu.

İSTANBUL, TAYFUR’UN KAFASINI KARIŞTIRDI

Kartal’da kiralık sözleşmesi sona eren Tayfur Bingöl’ün durumu belirsizliğini koruyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, satın alma opsiyonu 1,3 milyon euro olan Tayfur’un kadroda tutulmasını istiyor. Siyah-beyazlı yönetim ve profesyoneller de 1 milyon euronun altında bir bedel karşılığında Tayfur’un bonservisini Alanyaspor’dan almayı planlıyor.

Ancak 30 yaşındaki başarılı futbolcunun İstanbul’da yaşamaya tam olarak uyum sağlayamadığı ve bu nedenle Beşiktaş’la yollarını ayırarak Alanyaspor’a dönmeye sıcak baktığı belirlendi. Akdeniz ekibiyle 2025’e kadar sözleşmesi bulunan Tayfur’un kısa süre içinde kesin kararını vereceği aktarıldı. Tayfur Bingöl, Beşiktaş formasıyla Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 29 resmi maça çıktı. Rakip ağlara 2 gol gönderen deneyimli futbolcu 2 kez de asist yaptı.

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Şenol Güneş eski futbolcusuyla görüştü

BURAK YILMAZ İDDİASI

Beşiktaş’ta Bayram Bektaş’ın yerine Burak Yılmaz’ın yardımcı antrenörlük görevine getirileceği ileri sürüldü. Futbol kariyerini noktalayan Yılmaz geçtiğimiz hafta Şenol Güneş’le bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmuştu. Eski milli golcünün, Beşiktaş’ta antrenörlük kariyerine başlamaya hazır olduğu ifade edildi. Siyah-beyazlı yönetimle konuyu görüşen Güneş’in onay vermesi halinde Burak Yılmaz’ın yardımcı antrenör olarak siyah-beyazlı takıma döneceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sürpriz ayrılık Şenol Güneş eski futbolcusuyla görüştü

YORUM YAZ