MENÜ

Beşiktaş'ta sözleşme krizi! Teklifi reddetti, ipler koptu

Beşiktaş'ta sezon başından bu yana devam eden sözleşme krizi sonunda patlak verdi! SOn yapılan teklifi de kabul etmeyen yıldız futbolcu ile ipler tamamen koptu.

Beşiktaş'ta sözleşme krizi! Teklifi reddetti, ipler koptu

Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi uzun zamandır konuşuluyordu. Son olarak devreye Ahmet Nur Çebi girdi, sözleşme teklifinde bulundu. Ancak yıldız futbolcu bu teklifi yetersiz buldu ve anlaşma çıkmaza girdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Avrupa’da 238. karşılaşma

Beşiktaş, Lugano maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 238. mücadelesini oynayacak. Geride kalan 237 müsabakada Siyah-Beyazlı takım, 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 99 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda 311 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 350 gol gördü.

Siyah-Beyazlılar namağlup...

Kara Kartal, bu sezon Avrupa Konferans Ligi’nde oynadığı 6 müsabakadan da galibiyetle ayrıldı. 2. Eleme Turu’nda Tirana’yı 3-1 ve 2-0’lık skorlarla mağlup eden Siyah-Beyazlı ekip, 3. Eleme Turu’nda ise Neftçi’yi 3-1 ve 2-1’le geçti. Play-off’ta da Mircea Lucescu’nun takımı Dinamo Kiev’i 3-2 ve 1-0 yenip, grupların ilk mücadelesinde Brugge’la 1-1 berabere kalarak namağlup serisini sürdürdü.

Haberin Devamı

 

Beşiktaşta sözleşme krizi Teklifi reddetti, ipler koptu

Kara Kartal kampa girdi

Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nda Lugano ile bugün oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam saatlerinde yaptıkları antrenmanla tamamladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda futbolcular, taktik antrenmanı yaptı. İlk bölümü basına açık olan çalışmada düz koşu yapan takım, sonrasında pas ve taktik idmanıyla günü tamamlayıp kampa girdi.

İsviçre takımlarına kaybetmek yok!

Lugano, Beşiktaş’ın ikinci kez karşı karşıya geleceği İsviçre takımı olacak. Daha önce 2007-2008 sezonunda Zürih’le UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda karşılaşan Siyah-Beyazlı ekip çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanan eşleşmede rakibini saf dışı bıraktı. İsviçre’de oynanan karşılaşmada Zürih’le 1-1 berabere kalan Siyah-Beyazlılar, İstanbul’da oynanan karşılaşmayı da 2-0 kazandı. Bu eşleşmede Beşiktaş’ın 3 golünü de Arjantinli futbolcu Matias Delgado kaydetti.

Tüm gözler Aboubakar'da

Kara Kartal’ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, Avrupa’da bu sezonki başarılı performansıyla büyük beğeni kazanmıştı. Yıldız santrfor, 6 ön eleme ve bir Konferans Ligi maçında toplamda 7 karşılaşmada 5 gol ve 2 asistlik performans ortaya koymuştu. Ligdeki son 3 maçında da gol atma başarısı gösteren yıldız isim, formunun zirvesinde olduğunu gösterdi. Başarılı isim, bu akşam da atacağı gollerle Kara Kartal’a galibiyeti getiren isim olmaya çalışacak. Öte yandan Aboubakar’ın Beşiktaş formasıyla Avrupa’da toplamda 11 golü bulunuyor. Yıldız santrfor, bu sayıyı 14’e tamamlarsa Siyah-Beyazlı ekibin Avrupa kupalarındaki en golcü oyuncuları sıralamasında Oktay Derelioğlu’nu yakalayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sözleşme krizi Teklifi reddetti, ipler koptu

CENK'LE KONTRAT ÇIKMAZI

Cenk Tosun ile haftalardır yapılan görüşmeler sonrası yeni kontrat için anlaşma zemini bulunamamıştı. Asbaşkan Emre Kocadağ’ın yürüttüğü görüşmelerde sonuç alınamayınca önceki gün Başkan Ahmet Nur Çebi, yıldız oyuncu ile bir araya geldi. Kulübün, yıllık 1.1 milyon Euro’luk teklifini kabul etmeyen Cenk’le böylece ipler koptu.

Beşiktaşta sözleşme krizi Teklifi reddetti, ipler koptu

YENİ TAKIM ARIYOR

Cenk’in transfer olmak için ABD’den takım arayışına geçtiği öğrenildi. Öte yandan aynı şekilde sözleşme uzatılamayan Salih Uçan ile de Başkan Çebi son görüşmeyi yapacak. Salih, yıllık 45 milyon TL garanti ücret isterken kulüp son olarak 27 milyon önermişti.

Beşiktaşta sözleşme krizi Teklifi reddetti, ipler koptu

YORUM YAZ