MENÜ

Beşiktaş'ta şok üstüne şok! 3 yıldız daha ayrılıyor

Trendyol Süper Lig'de yeni yönetimi ile yoluna devam eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Siyah beyazlılarda alınan kadro dışı kararı sonrası oyuncular takıma geri dönmüştü. Tüm bu gelişmeler sonrası bir büyük şok daha yaşandı. Kartal, yıldız golcü Aboubakar ile birlikte 3 yerli oyuncuyla vedalaşmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta şok üstüne şok! 3 yıldız daha ayrılıyor

Süper Lig'de istediği sonuçları elde edemeyen Beşiktaş'ta Ghezzal, Aboubakar, Rosier, Onana ve Bailly kadro dışı bırakılmıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Siyah-Beyazlılar'da 3 yterli futbolcuyla da yolların ayrılması kararlaştırıldı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

ABOUBAKAR GİDİYOR

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve sonrasında takıma geri dönüşüne onay verilen Vincent Aboubakar'ın ocak ayında takımdan ayrılma ihtimali oldukça yüksek. 31 yaşındaki futbolcuyla üç kulüp ilgileniyor. Al Ittihad'ın tecrübeli isme 1.5 yıllığına 6.5 milyon dolarlık kontrat önerdiği öğrenildi.

Beşiktaşta şok üstüne şok 3 yıldız daha ayrılıyor

Al Shabab'ın da Aboubakar'ı kadrosuna katmayı düşündüğü ve menajeriyle temasa geçtiği belirtildi. Yıldız golcüye talip olan Rusya ekibi Spartak Moskova da Zahavi ile görüşme gerçekleştiriyor. Beşiktaş yönetimi ise oyuncusunu bedavaya bırakmayacak. 3.1 milyon Euro garanti ücrete oynayan yıldız isim için 5 milyon Euro bonservis talep edilecek. Vincent Aboubakar, bu sezon Beşiktaş formasıyla 23 maça çıkarken 11 gol ve 2 asist ile skora toplamda 13 kez katkı sağladı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta şok üstüne şok 3 yıldız daha ayrılıyor

3 YERLİ VEDA LİSTESİNDE

Kartal, ara transfer döneminde 4-5 yabancı oyuncusunu göndermenin hesaplarını yaparken bazı yerli futbolcularla da yolların ayrılacağı belirtildi. Sözleşmesi sezon sonunda biten Umut Meraş'ın ocakta vedalaşılacak ilk isimler arasında yer aldığı öğrenildi.

Beşiktaşta şok üstüne şok 3 yıldız daha ayrılıyor

Ayrıca yaz döneminde Somaspor'dan kadroya dahil edilen Emrecan Bulut'un da başka bir kulübe kiralanması bekleniyor. Siyah-beyazlılarda 3. kaleci konumunda bulunan Utku Yuvakuran'ın da teklif gelmesi halinde ayrılacağı ifade edildi.

Beşiktaşta şok üstüne şok 3 yıldız daha ayrılıyor

YORUM YAZ