MENÜ

Beşiktaş’ta şok sakatlık! Yıldız futbolcu maça devam edemedi

Siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncusu, Alanyaspor maçını yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Beşiktaş’ta şok sakatlık! Yıldız futbolcu maça devam edemedi

Beşiktaş’ın Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor’u konuk ettiği maçta yıldız futbolcu maça devam edemedi. Tecrübeli futbolcu, 47. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Gedson Fernandes kadroda yok

Alanyaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta 5 isim, Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemedi. Kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana ve Rachid Ghezzal, Kara Kartal'ın yine önemli eksikleriydi. Ayrıca sakatlığı bulunan ve durumu maç saatinde netleşecek olan Gedson Fernandes'ten de kötü haber geldi. Portekizli yıldız, Alanyaspor maçının kadrosunda yer almadı. Siyah-beyazlılarda Mert Günok, Omar Colley, Ante Rebic, Milot Rashica gibi isimler ise takıma döndü. Aboubakar’ın yokluğunda forvette Cenk Tosun yer aldı.

Omar Colley, Aboubakar'ı yakaladı!

Beşiktaş, Alanyaspor karşısında 9. dakikada Omar Colley'nin kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Tecrübeli stoper, Trendyol Süper Lig'de bu sezon dördüncü golünü kaydetti. Gambiyalı savunmacı, 4 gole ulaşarak Vincent Aboubakar ve Chamberlain ile birlikte Beşiktaş'ın en golcü ismi oldu. Colley, ligdeki diğer üç golünü Pendikspor, Sivasspor ve Samsunspor'a karşı kaydetmişti.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta şok sakatlık Yıldız futbolcu maça devam edemedi

Chamberlain şoku!

Beşiktaş'ta Alanyaspor karşılaşmasının ikinci yarısında sakatlık şoku yaşandı.Sağ arka adalesinden sakatlık yaşayan Oxlade-Chamberlain, ikinci yarının henüz başında oyundan çıkmak zorunda kaldı. İngiliz orta sahanın yerine 47. Dakikada Demir Ege Tıknaz dahil oldu.

Beşiktaş - Alanyaspor maçı (VİDEO)

Beşiktaş’ta şok sakatlık Yıldız futbolcu maça devam edemedi

YORUM YAZ