MENÜ

Beşiktaş'ta sıradaki isim Gedson Fernandes

Son olarak deplasmanda Adana Demirspor'u 4-1 mağlup eden Beşiktaş'ta yükselen performansıyla en dikkat çeken isimlerden biri Gedson Fernandes oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta sıradaki isim Gedson Fernandes

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı orta sahası Gedson Fernandes, Süper Lig’in son haftalarına doğru yıldızını parlatmaya başladı.

Haberin Devamı

GEÇMİŞ DÖNEMLERİ SOLLADI

Bir dönem düşüş yaşasa da teknik direktör Şenol Güneş’in etkisiyle kısa sürede yükseliş trendine giren Portekizli futbolcu, Galatasaray derbisindeki muhteşem performansının ardından önceki akşam Adana Demirspor ile oynanan müsabakaya da damga vurdu.

Beşiktaşta sıradaki isim Gedson Fernandes

Yıldız futbolcu, orta sahadaki görevini başarıyla yapmasına ek olarak attığı şık golle göz kamaştırdı. Yeni sezon için iki hedef belirleyen Gedson, Beşiktaş formasıyla lig şampiyonluğu ve Portekiz Milli Takımı’nı hedefliyor.

Mert ve Cenk’i de gönderdi

Kartal’ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, daha önce Anderson Talisca’nın Brezilya Milli Takımı’na yükselmesinde etkili olmuş, ayrıca Mario Gomez de başarılı teknik adamın oyun planlamasında yıldızını parlatıp Almanya Milli Takımı’na geri dönmüştü.

Haberin Devamı

Beşiktaşta sıradaki isim Gedson Fernandes

Beşiktaş’a son gelişiyle Cenk Tosun ve Mert Günok’un da A Milli Takımımız’a dönmesini sağlayan Güneş, bu kez de Gedson Fernandes’in Portekiz Milli Takımı’na yükselmesini bekliyor.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşta sıradaki isim Gedson Fernandes

YORUM YAZ