MENÜ

Beşiktaş'ta sıcak saatler! Alexandru Maxim'in maaşı belli oldu, gözler İtalyan yıldıza çevrildi

Beşiktsş, Alexandru Maxim’i resmen kadrosuna kattı. Sezon sonuna kadar 4 aylık süreç için kiralanan 32yaşındaki 10 numaranın maaşı da belli oldu.Maxim, TFF’nin özel ayrıcalığı gereği, 8+3’e takılmayacak ve ilk 11’de 9. yabancı olarak forma giyebilecek. Ayrıca İtalyan yıldız için temaslarda bulunan idarecilerin, kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuyu ara transferde bedelsiz olarak renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürüyor.

Beşiktaş'ta sıcak saatler! Alexandru Maxim'in maaşı belli oldu, gözler İtalyan yıldıza çevrildi

Ara transferde Wout Weghorst ve Javi Montero’yla yolları ayıran ardından kadrosunu; Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Omar Colley gibi isimlerle güçlendiren Siyah-Beyazlılar, depremin yarattığı yıkıcı etki sonrası ligden çekilen Gaziantep FK’dan transfer yaptı. Beşiktaş, Gaziantep FK’dan Alexandru Maxim’i sezon sonuna kadar kiraladı.

Haberin Devamı

MAAŞI BELLİ OLDU

Siyah-Beyazlılar, 32 yaşındaki 10 numarayı 4 aylığına kiralayıp 400 bin Euro maaş ödeyecek. Tecrübeli futbolcunun Kara Kartal’la ilk idmanına bugün çıkması bekleniyor. 4 gol, 5 asisti var Siyah-Beyazlılar, TFF’nin tanıdığı hak kapsamında Maxim’i 9. yabancı olarak sahaya sürebilecek. Maxim hamlesini bu fırsatın olması sebebiyle yapan Kara Kartal’da teknik ekip; ilk 11’de yeri banko olan Mert Günok ve Cenk Tosun’un ardından diğer 9 ismi yabancı olarak sahaya sürme şansına sahip olacak.

Alexandru Maxim, Kara Kartal’ın 10 numara hattındaki eksiği kapatacak.

MEMNUN KALINIRSA DEVAM EDECEK

Siyah-Beyazlılar, Maxim’in performansından memnun kalırsa sezon sonunda oyuncu ve kulübüyle anlaşıp yola devam edebilecek. 32 yaşındaki Maxim, bu sezon 21 lig maçında 4 gol atıp, 5 asist yaptı.

Haberin Devamı

DÜN İSTANBUL'A GELDİ

Maxim, dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Tecrübeli futbolcu, bugün sağlık kontrollerinden geçirilecek ardından Siyah Beyazlılar'la sezon sonuna kadar resmi sözleşmeye imza atacak.

EL SHAARAWY SÜRPRİZİ

Ara transfer döneminin 18 Şubat’a kadar uzaması sonrasında Siyah-Beyazlılar, transferde büyük bir operasyon başlattı. Bu dönemde; Vincent Aboubakar, Onur Bulut, Omar Colley ve Alexandru Maxim’i renklerine bağlayan Kara Kartal’ın sıradaki hedefi İtalya Serie A ekibi Roma’dan Stephan El Shaarawy...

Beşiktaşta sıcak saatler Alexandru Maximin maaşı belli oldu, gözler İtalyan yıldıza çevrildi

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR

30 yaşındaki sol kanat oyuncusu için temaslarda bulunan idarecilerin, kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuyu ara transferde bedelsiz olarak renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

Beşiktaşta sıcak saatler Alexandru Maximin maaşı belli oldu, gözler İtalyan yıldıza çevrildi

İKNA TURLARI SÜRÜYOR

İtalyan ekibi ikna edilebilirse tecrübeli futbolcu, bu hafta içinde Kartal yapılmaya çalışılacak. Aksi halde sezon sonu beklenip, çok yönlü hücum oyuncusu lig bitiminde alınacak.

Dele Alli'nin Everton'a Attığı Goller

YORUM YAZ