MENÜ

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sesleri! Heyecanlandıran gelişme

Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Özellikle taraftarların takımın başında yeniden görmek istediği Sergen Yalçın sesleri ise camiada yükselmeye başladı. Siyah Beyazlı yönetimden de alınan bilgiler taraftarları heyecanlandıracak cinsten. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sesleri! Heyecanlandıran gelişme

Beşiktaş’ta teknik direktörlük için arayış devam ediyor. Son dönemde Siyah-Beyazlı ekibin hocasının yabancı olacağı konuşuluyordu. Bu doğrultuda Barcelona’nın eski hocası olan ve şu anda Athletic Bilbao’yu çalıştıran Ernesto Valverde ismi ilk olarak ön plana çıktı.

Haberin Devamı

İspanyol hocanın kontratı ise yıl sonunda bitecekti. İkinci sırada ise son olarak Manchester United’ı çalıştıran ve şu anda boşta olan Ole Gunnar Solskjaer bulunuyordu. Gelen haberlere göre Kara Kartal, adı geçen hocalar ile temasları kurdu. Ancak Siyah-Beyazlılar, söz konusu hocaların en az 5 transfer istediği cevabını aldı.

YERLİDE HEDEF BELLİ OLDU

Ortaya çıkan tablo ise yönetimin gözünü korkuttu. İlk hedefi yabancı olarak belirleyen Beşiktaş, yerli için de Sergen Yalçın’ı gündemine aldı.

Beşiktaşta Sergen Yalçın sesleri Heyecanlandıran gelişme

SERGEN YALÇIN'IN İLK İSTEĞİ

Futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar, Yalçın ile özel görüşme yaptı. Başarılı teknik adam, yaptığı ilk görüşmede para hakkında konuşmazken, takımın durumunu değerlendirdi. 59 yaşındaki çalıştırıcının, şampiyonluğa oynayacak kadro için önceliğinin kimin geleceği değil, takıma katkı veremeyen isimlerin nasıl gönderileceği olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

SON KARAR BEKLENİYOR

Feyyaz Uçar ile Sergen Yalçın arasındaki ilk görüşme olumlu geçti. Ancak önceliğini yabancı hoca olarak belirleyen başkan Hasan Arat’ın nasıl bir adım atacağı ise merak konusu.

İSPANYOLLARDAN SETIEN İDDİASI

İspanya’da yayın yapan Estadio Deportivo, teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın, şu anda boşta olan Quique Setien’i gündemine aldığı öğrenildi. Kara Kartal’ın, son olarak Villarreal’i çalıştıran İspanyol teknik adam ile görüştüğü öne sürüldü. Ayrıca haberde 65 yaşındaki çalıştırıcının Siyah-Beyazlı kulübe gitmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Beşiktaşta Sergen Yalçın sesleri Heyecanlandıran gelişme

İŞTE ORTAYA ÇIKAN BORCUN DETAYLARI...

Beşiktaşta Sergen Yalçın sesleri Heyecanlandıran gelişme

YORUM YAZ