MENÜ

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den mutlusu yok! 'Tüylerimizi diken diken ediyor'

Beşiktaş, Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Serdar Topraktepe, çok mutlu olduğunu ifade ederken genç oyuncularıyla aynı duyguları paylaştıklarını söyledi.

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den mutlusu yok! 'Tüylerimizi diken diken ediyor'

Beşiktaş, Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ederken maçın ardından konuşan Serdar Topraktepe önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin açıklamaları şu şekilde: 

"Maçtan önce de söyledim, eksiklerimiz var ama Beşiktaş forması giyen her oyuncu değerli. Önde oynamamız gerektiğini, hızlı oynamamız gerektiğini söyledik. Hızlı, çabuk oynadık. İlk dakikalarda golü bulduktan sonra geri çekildik ama maç boyunca top bizdeydi. Futbolcuları tebrik ediyorum, mutluyuz."

Olumlu yönlerde, takım halinde oynadık, takım boyunda sorun yaşamadık. Önde oynadık. Bu takım için iyi bir şeydi. Eksiklerimiz, bazı oyuncularımız sakatlıktan çıkıyor. Ege mesela, bugün yerinde oynadı. Çok güvendiğim bir oyuncu. Bugün de iyi oynadı. Bu sakatlıklar olduğu zaman biraz tempo düşüyor.

"Onların hepsi bizim evladımız. A Takım'daki oyuncuların hepsi pırıl pırıl, hepsi istekli. Semih altyapıdan yetişen evladımız, onların başarısıyla gurur duyuyoruz. Onları burada görmek tüylerimizi diken diken ediyor. Biz de onlarla aynı duyguları yaşıyoruz."

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe: Bizim için rahat bir maç oldu

Beşiktaşta Serdar Topraktepeden mutlusu yok Tüylerimizi diken diken ediyor

YORUM YAZ