MENÜ

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Lugano maçı sonrası açıklama: Ben yönetimi değil Beşiktaş'ı savunmaya çalışıyorum!

Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında sahasında ağırladığı Lugano'ya normal sürenin son 10 dakikalık bölümünde yediği gollerle 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonunda taraftarın tepkisine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Lugano maçı sonrası açıklama: Ben yönetimi değil Beşiktaş'ı savunmaya çalışıyorum!

Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Lugano'ya karşı 2-0 öne geçmesine rağmen normal sürenin son 10 dakikalık bölümünde yediği gollerle rakibine 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

Beklemedikleri bir sonuçla karşı karşıya kaldıklarını belirten Şenol Güneş, genel maç değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

Oyun düşündüğümüz gibi gidiyordu. Kırmızı karttan sonra direnmeye çalıştık, savunmada kaldık. Goller gelince direncimiz kayboldu. Sözün bittiği yerdeyiz. Beklemediğimiz bir sonuç çıktı.

Taraftarın bugüne kadar her zaman yanlarında olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, "Taraftar her zaman destek oldu, yanımızda oldu. Şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçı kaybettik" ifadelerini kullandı. 

Yönetimi değil Beşiktaş'ı savunma uğraşında olduğunu belirten Güneş, "Taraftar tepkisinde haklıdır. Transfer olmuştur, bitmiştir. Bu oyuncularla iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyordum ama olmadı. Yönetimi savunmak gibi bir durum yok. Ben Beşiktaş'ı savundum. Ben yönetimi değil, Beşiktaş'ı savunmaya çalışıyorum" dedi. 

Bu sonucun mazeretinin olmadığını ifade eden deneyimli teknik adam, "Hiçbir mazeret bugünkü skorun 2-0'dan 3-2 olmasını savunmaya yeterli değil. Bütün sebepler konuşabilir" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Tribünlerdeki taraftarlarının ayrılmayarak takımı sahaya davet ediyor olmasına ilişkin ise Güneş, şu sözleri söyledi:

Takım şu an çıktı, ben buradayım. Taraftarların her türlü isteğine cevap vermek durumundayız ama takım duş aldı ve çıktı. Taraftar haklı. Özür diliyorum.

Yaşanılan durumu bir travma olarak değerlendiren Şenol Güneş, "Bu bir travma! Trabzonspor, Adana Demirspor maçlarında da oldu. Şanssızlık da yaşıyoruz. Toparlanma sürecini oyunumuz ve aldığımız sonuçlarla atlatacağımızı düşünüyordum. Bugün de kazanmak için sahaya çıktık ama bazen işler ters gidiyor" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lugano maçı sonrası konuştu:
 
Beşiktaşta Şenol Güneşten Lugano maçı sonrası açıklama: Ben yönetimi değil Beşiktaşı savunmaya çalışıyorum
YORUM YAZ