MENÜ

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Greenwood ve Klaassen açıklaması! Onana ve Emirhan İlkhan...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off'unda oynayacakları Dinamo Kiev maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, transfer sürecine yönelik de bilgiler verdi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten Greenwood ve Klaassen açıklaması! Onana ve Emirhan İlkhan...

Siyah Beyazlı ekibin hocası Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off'unda ilk maçta 3-2 mağlup ettikleri Dinamo Kiev maçı öncesinde konuştu. Güneş, transfer süreçleriyle ilgili de konuşarak Greenwood ve Klaassen konularına da değindi.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamaları:

"Konferans Ligi'nde gruplara kalmak için ikinci maçı oynayacağız. Avantajlı bir skorla sahaya çıkıyoruz. İlk maçtaki oyun birbirimizi tanımaya imkan verdi. Bütün amacımız turu geçmek. Oyuncular da iyi çalıştı. Çalışmamızın karşılığını almak istiyoruz.

"Şu aşamada mümkün olduğunca hazır oyuncularla devam etmek istiyoruz. Amartey ve Masuaku yok. O mevkiler için sıkıntımız olacak ama daha önce orada oynayan oyuncular var. Onlar da elinden gelen gayreti gösterecektir. Görev alacak tüm oyuncular elinden geleni yapacaktır.

"Dışımızda her şey konuşuluyor. Hepsine cevap vermek istemiyorum. Onana transfer edilen bir oyuncu, bizim oyuncu. Sahaya çıktığında elinden geleni yapacağını düşünüyorum. Şu anda gitmesi gibi bir durum yok.

Haberin Devamı

"Müsabakaya hazırlanıyoruz şu anda. Bütün oyuncularımızın düşüncesi de o. Transfere vereceğim cevabın bir anlamı olmayacak. O yüzden ben onlara girmek istemiyorum. Şu anda giden bir oyuncu yok. Gitmesi gereken bir oyuncu olduğu zaman söylüyoruz zaten.

"Kariyerlerine hiçbir söyleyemeyeceğimiz takımlarında oynamayan oyuncular var. Rebic var, Chamberlain var. Rashica da geçen sezon oynadı ama bu sene takım idmanlarına katılmadı. Takımla birlikte olan oyuncular Onana ve Bakhtiyor da yeni yeni uyum sağlamaya çalışıyor.

"Federasyon bu kararı alırken takımları ve kendisini düşünerek almıştır. Alınan tüm kararlara uyarız. Yanlış olduğunda eleştiririz. Doğru olduğunda takdir ederiz. Bizim isteğimizden çok bu karar federasyonun isteği ile ortaya çıktı. Şu anda olumlu olarak ortaya çıktı. Bütün takımlarımız iddialı. O da güzel bir şey. 

"Transferleri şu anda konuşmak doğru değil ama Emirhan değerli bir oyuncu. Beşiktaş'ın altyapısından yetişti. Gönül isterdi ki, buradan gitmesin, gitmişse geri dönsün. Öyle bir duyum bana da geldi, ben de sordum gelmek istiyorsa kulüple konuşulsun. Kulüple konuşulduğunda buraya gelip kiralık olarak oynayıp gitmesi düşünülüyordu. Biz de kiralık oynayıp gitmesinin yararlı olmayacağını düşündük. Bize kiralık veren takıma katkı olsun diye yapacaksan, onu yapmayı doğru bulmam.

Haberin Devamı

"Bakhtiyor yeni gelmişti. Antrenmanlı olduğu için fiziksel bir sıkıntı yok ama uyum olarak sıkıntısı olacaktır. Ama oyuncu karakteri olarak iyi bir oyuncu. Özellikleri de var. Bize katkısı da olacaktır.

"Ghezzal geçen sene şanssızlık yaşadı. Bu sene başında da oldu. İyi çalışıyordu. Son anda küçük bir adale sakatlığı oldu. Daha sonra şanssız bir aile durumu oldu. Dün idmana katıldı, bugün de katılacak. Durumuna bakacağız ve değerlendireceğiz. Uzun vadede yararlı olacağını düşünüyorum.

"Lucescu bizi tanıyor. Değerli ve tecrübeli bir hoca. Takım olarak Ukrayna Milli Takımı'nın iskeletini oluşturan bir takım. İyi bir takım. İki yönü oynayan bir takım. Artıları ve eksikleri var. Ciddiye alınacak güçlü bir rakip. Zor maç olacaktır. Orada da zor maçtı. Ciddi, dikkatli, akıllı, kendisi oynayan bir takım olarak sahaya çıkmalıyız. Taraftarımız da bize destek verecek. Kazanarak turu geçmek istiyoruz. Her şeyi iyi yapmamız gerekiyor. Sıradan bir takım olarak görmüyoruz."

Haberin Devamı

"Mason Greenwood ve Davy Klaassen ile ilgileniyor musunuz?" sorusuna ise Şenol Güneş: "10 numara ya da bir başka oyuncu şu anda düşündüğümüz bir oyuncu yok. 3 orta saha oyuncumuz var. Chamberlain, Rashica var orada oynayabilecek. Yine oyuncu alınabilir ama ben çok sağlıklı bulmuyorum." dedi.

Beşiktaşta Şenol Güneşten Greenwood ve Klaassen açıklaması Onana ve Emirhan İlkhan...

 

YORUM YAZ