MENÜ

Beşiktaş'ta Şenol Güneş şokta! Bu sezon bir ilk...

Ligde istediği sonuçları alamazken Avrupa Konferans Ligi'nde de Lugano karşısında kazandığı düşünülecek noktada mçaı veren Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, bütün okları üzerine çekti. Yaptığı değişikliklerle de taraftarın tepkisini alan tecrübeli hoca, bu sezon takımıyla bir ilki yaşadı.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş şokta! Bu sezon bir ilk...

Beşiktaş, Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki ikinci maçında Lugano karşısında iç sahada 2-0'lık üstünlüğü yakalamasına rağmen 10 kişi kalmasının ardından maçın son 10 dakikasında yediği gollerle 3-2 amğlup oldu. Tribünlerde taraftarların yoğun tepkileri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Şenol Güneş şokta Bu sezon bir ilk...

ABOU YETMEDİ!

Beşiktaş’ta Konferans Ligi’nde bu sezon her maçta katkı sağlayan Vincent Aboubakar, dün de rakip ağları sarsmayı başardı. Siyah-Beyazlılar 38. dakikada Aboubakar’ın golüyle öne geçti. Ghezzal’ın sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahası içinde topa kafayla vuran Aboubakar ağları havalandırdı: 1-0. Aboubakar, 52. dakikada da ağları sarsarak hem takımının hem de kendisinin ikinci golünü kaydederek taraftarına nefes aldırdı. Kara Kartal’ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, 6 ön eleme ve iki Konferans Ligi maçında toplamda 8 karşılaşmada 7 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu.

Beşiktaşta Şenol Güneş şokta Bu sezon bir ilk...

OKTAY'IN PEŞİNDE...

Ligdeki son 3 maçında da gol atma başarısı gösteren yıldız isim, Beşiktaş formasıyla Avrupa’da toplamda 13 golü oldu. Başarılı santrfor, 12 gollü Cenk Tosun ve Bobo’yu geçti. Abou, bu sayıyı 14’e tamamlayarak Siyah-Beyazlı ekibin Avrupa Kupaları’ndaki en golcü oyuncuları sıralamasında Oktay Derelioğlu’nu yakalamak istiyor.

Haberin Devamı

MASUAKU'NUN ÇABASI

İngiliz ekibi West Ham’dan kiralık olarak gelip, geçen sezon da bonservisi alınan Masuaku, dünkü mücadeleye iyi başladı. 2. dakikada rakiple girdiği bir pozisyonda başarılı olup, topu da takım arkadaşına kazandıran sol bek, taraftarlarından alkış aldı. Sol kanattan da yaptığı bindirmelerle Siyah-Beyazlılar’ı ileriye taşıyan 29 yaşındaki futbolcu, savunmadaki duruşuyla da Lugano’lu futbolculara göz açtırmadı. Fakat mağlubiyete engel olamadı.

Beşiktaşta Şenol Güneş şokta Bu sezon bir ilk...

HADZIAHMETOVIC HER YERDE...

Beşiktaş’ın ön liberosu Amir Hadziahmetovic, basmadık yer bırakmadı. 23. dakikada yaşanılan bir pozisyonda rakipten topu almak için ikili mücadeleye giren 26 yaşındaki futbolcu, hakemin faul düdüğüne tepki gösterdi. Kararı beğenmeyen Bosnalı futbolcu, hedefini bulan paslarıyla teknik direktör Şenol Güneş ve ekibinin yüzünü güldürdü. Hadziahmetovic, hem ileriye hem de savunmaya gelerek yaptığı katkılarla da beğeni topladı ama o da mağlubiyete engel olamayan isimlerdendi.

SALİH VASATI AŞAMADI

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı futbolcusu Salih Uçan, gole yaklaştı fakat ağları sarsamadı. 12. dakikada Ghezzal’ın asistiyle ceza alanı içerisinde topla buluşan 29 yaşındaki futbolcu, istediği kontrolü yapamayınca meşin yuvarlak ayağına dolandı ve Lugano savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. Bu pozisyonun ardından teknik direktör Şenol Güneş, adeta çılgına döndü. Salih o dakikadan sonra toparlayamadı ve 82. dakikada da oyundan alınırken taraftardan büyük tepki aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Şenol Güneş şokta Bu sezon bir ilk...

TARAFTARDAN PROTESTO

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2’nci maçında sahasında Lugano ile oynadığı mücadeleye ilgi azdı. Siyah-Beyazlı taraftarlar, takımlarını ligdeki kötü gidişat sebebiyle yalnız bıraktı. Siyah-Beyazlılar, maçın başında futbolcuları tribünlere çağırıp, kazanmaları için destekte bulundu. Karşılaşma içerisinde de bir an olsun susmayan Siyah-Beyazlılar, rakibe de korku oldu. 2. yarıda bir grup taraftarın ‘yönetim istifa’ seslerine diğer taraftarlar tepki gösterince, bu tepki bir daha yapılmadı. Fakat yenilen 3 golün ardından hem takım hem de taraftarlar şoka uğradı. Mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte taraftarlar tekrar yönetimi istifaya davet etti.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Şenol Güneş şokta Bu sezon bir ilk...

ŞENOL GÜNEŞ ŞOKTA!

UEFA Konferans Ligi D Grubu’na deplasmanda Club Brugge beraberliğiyle başlayan Beşiktaş, konuk ettiği Lugano karşısında büyük bir şok yaşadı. 81. dakikaya Vincent Aboubakar’ın attığı gollerle 2-0 önde giren Kartal, 9 dakikada yediği 3 golle yıkıldı ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor deplasmanında oynanan maçın ardından Lugano müsabakasının ilk 11’inde 4 oyuncuyu değiştirdi. Aboubakar’ın 2 golüyle nefes alan Şenol Güneş, yaptığı değişikliklerle adeta galibiyeti elleriyle verdi!

TRABZON VE ADANA DEMİR'İN ARDINDAN...

Güneş, Tüpraş Stadı’nda bu sezon ilk yenilgisini aldı. Ligde Trabzonspor’a 3-0, Adana Demirspor’a 4-2 mağlup olan Siyah-Beyazlılar, dünkü mağlubiyetle hüsrana uğradı. Şenol Güneş’in verdiği taktikler ve yaptığı değişiklikler taraftarlardan büyük tepki aldı. Maç sonunda da bu durumu protesto eden taraftarlar yönetimi de istifaya davet etti.

Haberin Devamı

 

Beşiktaşta Şenol Güneş şokta Bu sezon bir ilk...

YORUM YAZ