MENÜ

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy güvencesi! Devlerin takibi sürüyor

Kara Kartal’ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy, Gaziantep mücadelesine hırslı hazırlanıyor... Gollerine kaldığı yerden devam etmek isteyen 18 yaşındaki santrfor, pazartesi günü takımına zaferi getirmek istiyor. Teknik ekip de özel olarak hazırladıkları Semih’e güveniyor.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy güvencesi! Devlerin takibi sürüyor

Süper Lig’de geçen haftayı Galatasaray mağlubiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Fernando Santos, pazartesi günü deplasmanda Gaziantep’le oynayacakları karşılaşmada yeni bir çıkış yapmayı hedefliyor. Ligdeki üçüncülük hedefleri konusunda kalan karşılaşmalarında minimum puan kaybı yaşayıp planlarını gerçekleştirmek için Gaziantep müsabakasını önemli bir adım olarak gören Portekizli teknik adam, bu konuda Semih Kılıçsoy’a güveniyor.

Haberin Devamı

Bu sezon yaptığı önemli çıkışla dikkat çeken başarılı oyuncunun, derbiyi boş geçmesi sonrasında idmanlardaki hırslı görüntüsünden memnun olan Santos, başarılı futbolcunun etkisiyle kritik deplasmandan 3 puanı alıp çıkışa geçmeyi istiyor.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy güvencesi Devlerin takibi sürüyor

SIRA A MİLLİ FORMADA

Siyah-Beyazlı formayla ligde çıktığı son 11 maçta 9 gol ve 2 asistlik performans ortaya koyarak 11 sayıya katkı veren Semih, gollerine kaldığı yerden devam etmek için özel olarak hazırlanıyor. Başarılı oyuncu, Beşiktaş’ın ardından A Milli formayla da tanışmak için geri sayımda... A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın, Semih Kılıçsoy’un Beşiktaş’taki çıkışından oldukça memnun olduğu ve Avusturya ile Macaristan’la oynanacak hazırlık maçlarının kadrosunda Semih Kılıçsoy’a da yer vereceği öğrenildi. İtalyan hoca, Beşiktaş’taki performansını A Milli Takım’da da sürdürmesi halinde Semih’i EURO 24 kadrosuna da ekleme ihtimali yüksek.

Haberin Devamı

DEVLERİN TAKİBİ SÜRÜYOR

Semih Kılıçsoy’a Avrupa devlerinin büyük ilgisi de sürüyor. Tottenham, Wolverhampton, Dortmund, Ajax, Atletico Madrid, Juventus gibi önemli kulüplerin radarında bulunan Semih Kılıçsoy’u takibe alan kulüp sayısı her geçen gün artıyor. 18 yaşındaki santrforun neredeyse tüm karşılaşmalarını yabancı kulüplerin gözlemcileri takip edip rapor oluşturuyor. Her şeyin yolunda gitmesi halinde yaz transfer döneminde Semih’e ekstrem tekliflerin gelmesi bekleniyor.

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasıyla son 11 lig maçında 11 gole katkı yaptı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy güvencesi Devlerin takibi sürüyor

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy güvencesi Devlerin takibi sürüyor

Semih Kılıçsoy'un talipleri artıyor! Guardiola sürprizi
YORUM YAZ