MENÜ

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! Fernando Santos nefes aldı

Beşiktaş, zorlu Trabzonspor mücadelesinde 3 puanı, genç yıldızı Semih Kılıçsoy’un attığı 2 golle aldı. Yeteneğine ek olarak bitirici vuruşlardaki başarısını bir kez daha gözler önüne seren 18 yaşındaki futbolcu, Siyah-Beyazlılar’ı performansıyla mest etti. Portekizli hocası Fernando Santos'a da nefes aldırdı. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! Fernando Santos nefes aldı

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Beşiktaş, dün akşam sahasında Trabzonspor’u 2-0 mağlup etti. Bu müsabakada Siyah-Beyazlılar’ın golleri, 44 ve 62. dakikalarda Semih Kılıçsoy’dan geldi. Ligdeki son 7 maçında 7. golünü kaydeden Semih, Kara Kartal’ın en golcü oyuncusu konumunda yer alıyor. Genç futbolcu; Hatayspor, Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük maçlarında 1’er, Çaykur Rizespor ve Trabzonspor karşılaşmalarında da 2’şer kez ağları havalandırdı. Başarılı oyuncu, dün akşamki zorlu maçtaki üst düzey performansıyla Kara Kartal’a hayat verdi. Fernando Santos'u da rahatlattı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

6 maç sonra...

Siyah-Beyazlılar, dün akşamki bu galibiyetle tam 6 maç sonra evinde Bordo-Mavililer’e karşı 3 puan aldı. 2016-2017 sezonunda 5 Kasım 2016 tarihinde 2-1’lik skorla kazandığı mücadelenin ardından oynanan 6 karşılaşmada 2 yenilgi, 4 beraberlik alan Kartal, Karadeniz ekibine karşı bu şanssızlığını da kırmış oldu. SiyahBeyazlı takım, bu süreçte 12 gol atarken, ağlarında da 12 gol gördü.

 

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Fernando Santos nefes aldı

Santos nefes aldı

Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, bu mücadeleye geçtiğimiz hafta deplasmanda 1-0 kaybedilen Sivasspor müsabakasının 11’inden 4 değişiklik yaparak çıktı. Kartal’da cezası sonra eren Mert Günok, kaleyi Ersin Destanoğlu’ndan devralırken, soğuk algınlığı geçiren Colley, sakat olan Salih Uçan ile Demir Ege Tıknaz’ın yerine ise sahaya Umut Meraş, Amartey ve Semih Kılıçsoy çıktı. Amartey 7 maç sonra 11’e döndü Beşiktaş’ın Ganalı futbolcusu Daniel Amartey, ligde 7 maç sonra 11’de kendine yer buldu. Afrika Uluslar Kupası sebebiyle Kasımpaşa, Çaykur Rizespor, Fatih Karagümrük, Pendikspor ve Adana Demirspor müsabakalarını kaçıran 29 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz hafta Sivasspor mücadelesinde ise son 5 dakika oyuna dahil olmuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Fernando Santos nefes aldı

Sarı kart gördü

Santos, maç içerisindeki itirazlarından dolayı sarı kart gördü. Deneyimli hoca, karşılaşmanın 2-0’lık skorla tamamlanması sonrasında maç sonunda oyuncularını tebrik etti. Ligde 3 maç sonra galibiyete uzanan tecrübeli teknik adam, eleştirilerin hedefinde olmaya başladığı dönemde rahat bir nefes aldı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Fernando Santos nefes aldı

Taraftarlardan tam destek

Siyah-Beyazlı taraftarlar, İstanbul’daki soğuk havaya rağmen zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakmadı. Erken saatlerden itibaren stadyum çevresi ve Beşiktaş Çarşı bölgesinde toplanan taraftarlar, maç saati yaklaşınca tezahüratlar ve marşlar eşliğinde mücadelenin oynanacağı Tüpraş Stadyumu’na girdi. Mücadelenin başından sonuna kadar takımlarına tam destek veren futbolseverler, mücadelenin 2-0’lık Beşiktaş üstünlüğüyle sona ermesi sonrasında Dolmabahçe’den mutlu ayrıldılar.

YORUM YAZ