MENÜ

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! Adını tarihe yazdırdı

Beşiktaş’ın 18 yaşındaki genç yeteneği, Rizespor deplasmanındaki performansıyla takımına hayat verdi. Semih, 4-0’lık zafere 2 gol ve bir asistlik imza atarak Siyah-Beyazlılar’ın kahramanı oldu. Genç yıldız ayrıca, attığı gollerle adını tarihe yazdırmayı başardı.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! Adını tarihe yazdırdı

Süper Lig’in 16’ncı haftasında ertelenen maçta Beşiktaş, dün Rizespor’a konuk oldu. Kartal’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, 4-0 biten maça 2 gol ve 1 asistle karşılaşmaya damga vurdu.

Haberin Devamı

'İdol olarak Agüero'yu görüyorum' 

Semih Kılıçsoy, Rize zaferinin ardından, “Buraya kazanmak için geldik. Çok şükür kazandık. Takımıma goller ve asistle katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Oynadıkça form tutuyorum. Takımıma yardımcı olmak beni mutlu ediyor. Daha iyi olmak zorundayım. Kendime idol olarak Agüero’yu görüyorum” dedi.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Adını tarihe yazdırdı

Semih'ten 5. gol!

18 yaşındaki hücum oyuncusu, mücadelenin 45’inci dakikasında Demir Ege Tıknaz’dan pası aldı, ceza alanı yayı üzerinde rakibinden sıyrılarak şutunu çekti. Gökhan Akkan’ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak ağlarla buluştu. İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş’ta bir kez daha sahne alan genç Semih, 47. dakikada fileleri havalandırarak kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın sezon başında oynadığı Tirana maçında da ağları havalandıran 18 yaşındaki Semih Kılıçsoy, bu sezon tüm kulvarlardaki 5. golünü kaydetmiş oldu.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Adını tarihe yazdırdı

Batuhan’ın ardından...

Beşiktaş’ın genç forveti Semih Kılıçsoy, bulduğu forma şansını iyi değerlendirdi. Hatayspor ve Kasımpaşa karşısında bir kez ağları sarsan Semih Kılıçsoy, dün Rizespor deplasmanında 2 gol birden buldu.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe: Bizim için rahat bir maç oldu

Semih aynı zamanda Cenk Tosun’un golünde de asisti yapan isim oldu. Genç oyuncu, son 3 Süper Lig maçında 4 gole ulaştı. Genç forvet oyuncusu, 18 yaş 147 günlükken üst üste 3 Süper Lig maçında en az 3 gol bulan ikinci en genç oyuncu oldu. Batuhan Karadeniz, 17 yaş 289 günlükken aynı başarıyı yakalayarak

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Adını tarihe yazdırdı

Milot Rashica’dan erken gol...

Beşiktaş’ın Rizespor’u dün akşam farklı devirdiği karşılaşmada gol perdesini açan isim 4’üncü dakikada Milot Rashica oldu. Kosovalı kanat oyuncusu, Onur Bulut’tan topu aldıktan sonra içeri doğru evrildi ve sol ayağıyla şutunda ağları havalandırdı. Milot Rashica’nın golüyle Beşiktaş deplasmanda 1-0’lık üstünlüğü yakaladı.

Milot Rashica, Rizespor deplasmanında fileleri havalandırarak bu sezon 3’üncü gol sevincini yaşadı. Yıldız futbolcunun attığı bu gol, Siyah-Beyazlılar’ın bu sezon Süper Lig’de attığı en erken gol oldu.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Adını tarihe yazdırdı

Topraktepe’den 4 değişiklik

Ligde dün akşam Rizespor’a konuk olan Beşiktaş’ta teknik sorumlu Serdar Topraktepe, 19. haftada oynanan Kasımpaşa maçının kadrosuna göre ilk 11’de 4 değişiklik yaptı. Serdar Topraktepe, Çaykur Rize deplasmanında Necip Uysal’ın yerine Tayyip Talha Sanuç, Muleka’nın yerine Cenk Tosun, Salih Uçan’ın yerine Demir Ege Tıknaz ve Emrecan Terzi’nin yerine Umut Meraş’a görev verdi. Beşiktaş’ta; Alex-Oxlade Chamberlain, Omar Colley, Daniel Amartey Aboubakar, Salih Uçan ve Necip Uysal kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası Adını tarihe yazdırdı

YORUM YAZ