MENÜ

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy durdurulamıyor! 21 yıl sonra bir ilk

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u konuk etti. Heyecan dolu maça damgasını vuran Semih Kılıçsoy, sergilediği performansla parmak ısırttı. Öte yandan genç futbolcu, yıllar sonra bir ilke imza attı.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy durdurulamıyor! 21 yıl sonra bir ilk

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor'u ağırladı. Türpaş Stadyumu'nda oynanan maçta siyah-beyazlı ekibin genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam etti. Öte yandan Semih Kılıçsoy, 21 yıl sonra bir ilke imza attı.

Haberin Devamı

SAKATLIKTAN DÖNDÜ

Siyah-beyazlı ekipte geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor karşılaşmasında Mert Günok sarı kart cezası, Umut Meraş ve Semih Kılıçsoy ise sakatlıkları nedeniyle forma giyememişti. Sakatlıklarını atlatan Umut Meraş ve Semih Kılıçsoy’un yanı sıra cezasını tamamlayan Mert Günok, 1 maçlık aranın ardından ilk 11’de görev aldı.

Beşiktaş -Trabzonspor maçı (VİDEO)

GOL PERDESİNİ AÇTI

Beşiktaş, 44’üncü dakikada genç golcüsü Semih Kılıçsoy’un attığı şık golle devreyi 1-0 önde tamamlarken, aynı zamanda 22 gün sonra da rakip ağları havalandırdı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy durdurulamıyor 21 yıl sonra bir ilk

TYLER BOYD'DAN SONRA İLK İSİM

Opta'nın verilerine göre 2023/24'te Süper Lig'de en fazla gol atan Beşiktaş oyuncusu olan Semih Kılıçsoy (6), Tyler Boyd'dan (Eylül 2020) bu yana siyah-beyazlı formayla Trabzonspor ağlarını ceza sahası dışından havalandıran ilk isim oldu.

Haberin Devamı

BİR GOL DAHA ATTI

62. dakikada Semih Kılıçsoy bir gol daha attı. Cenk Tosun'un pasının ardından sol çaprazdan çalımlarla ceza alanına giren Semih, sağ ayağıyla kayarak vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak uzak köşeden ağlarla buluştu.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy durdurulamıyor 21 yıl sonra bir ilk

21 YIL SONRA BİR İLK

Opta'nın verilerine göre; Semih Kılıçsoy, İlhan Mansız'dan (Eylül 2003) bu yana Beşiktaş formasıyla bir Süper Lig maçında Trabzonspor'a iki gol atan ilk Türk oyuncu oldu.

SEZON PERFORMANSI

Beşiktaş forması ile bu sezon 18 resmi maça çıkan Semih Kılıçsoy, söz konusu müsabakalarda 8 gol ve 1 kez de asist performansı sergiledi.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy durdurulamıyor 21 yıl sonra bir ilk

YORUM YAZ