MENÜ

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy çılgınlığı! İstanbulspor maçına geldiler

Birçok Avrupa devinin listesinde yer alan 18 yaşındaki siyah-beyazlı oyuncuyu İstanbulspor maçında 2 dev kulübün gözlemcisi canlı takip etti.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy çılgınlığı! İstanbulspor maçına geldiler

Beşiktaş'ın bu sezon parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. 18 yaşındaki milli yetenek, İstanbulspor maçında da göz hapsindeydi. İngiltere, İtalya, Almanya ve İspanya'dan birçok kulüp genç oyuncuyla yakından ilgilenirken, gözlemcileri tarafından yerinde de takip edilmeye başlandı.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre; Almanya Bundesliga ekibi RB Leipzig ve Borussia Dortmund scoutları, Semih Kılıçsoy'u İstanbulspor maçında tribünden izledi. Gözlemcilerin sıradaki maçlar olan Konyaspor ve Galatasaray karşılaşmalarını da yine yerinde seyrederek kulüplerine bir ön rapor sunacakları kaydedildi.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy çılgınlığı İstanbulspor maçına geldiler

SEMİH ŞOV DEVAM EDİYOR

Kara Kartal’ın müthiş yeteneği Semih Kılıçsoy, şovuna dün akşam İstanbulspor karşısında da devam etti. Sarı-Siyahlılar karşısına ilk 11’de santrfor hattında başlayan Semih, aradığı golü 23. dakikada buldu. Sol kanattan topla birlikte gelen Semih, Cenk Tosun ile yaptığı verkaç ile ceza sahasında topla buluştu ve şık bir çalımla önünü boşaltarak uzak direğe şutunu çekti ve Beşiktaş’ı öne geçirdi.

Haberin Devamı

ALKIŞLARLA KENARA GELDİ

Genç Semih, 77 dakika sahada kaldığı mücadelede oyunun son bölümünde alkışlar eşliğinde yerini Vincent Aboubakar’a bıraktı. Saha kenarına gelirken teknik direktör Fernando Santos ve teknik ekibinin tebriklerini kabul eden Semih, 90 dakikanın sona ermesinin ardından Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda yer alan Siyah-Beyazlı taraftarların çağrısını yanıtsız bırakmadı. Taraftarın büyük desteğine alkışlarla karşılık veren Semih, büyük beğeni kazandı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy çılgınlığı İstanbulspor maçına geldiler

"MİLLİ TAKIM'A GİTMESİNİ BEKLİYORUZ"

Beşiktaş'ta futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar, İstanbulspor maçından sonra Semih'le ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uçar, 'Semih Kılıçsoy mevcut milli takımın kadrosunda olmalı. Bu performansıyla mutlaka milli takıma gitmesini bekliyoruz. Semih her zaman golü düşünen bir oyuncu. Gelmiş geçmiş en büyük rekoru kıracak. Son yıllarda yetişen en büyük golcü. Mevkiisi fark etmiyor, çok özel bir oyuncu. Onu mümkün olduğu kadar çok Beşiktaş'ta tutmak ve Beşiktaş formasıyla seyretmeyi amaçlıyoruz.' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ