MENÜ

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Antalyaspor kadrosu açıklandı

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu açıklandı. Siyah Beyazlılar'da yeni transfer Svensson sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Antalyaspor kadrosu açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta kamp kadrosu belli oldu. Siyah Beyazlılar'da yeni transfer Svensson sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

Svensson'un yanı sıra Beşiktaş'ta Mustafa Erhan Hekimoğlu, Omar Colley, Salih Uçan ve Aboubakar da sakatlıkları nedeniyle kadroda yoklar. 

YENİ TRANSFER KADRODA

Yeni transfer Joe Worrall ise kadroda yer buldu. Tecrübeli savunmacı, Fernando Santos'un görev vermesi halinde Siyah Beyazlı formayı Antalyaspor'a karşı giyecek. 

Beşiktaşta sakatlık şoku Antalyaspor kadrosu açıklandı

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Trabzonspor mücadelesinin ardından sağ uyluk üst iç adalesinde (adductor brevis) gerilme ve ödem saptanan Jonas Svensson, patellar tendinit nedeni ile tedavi sürecinde olan Mustafa Erhan Hekimoğlu, üst solunum yolu enfeksiyonu nedeni ile tedavisi devam eden Omar Colley ve sahaya dönüş süreçleri devam eden Salih Uçan ile Vincent Aboubakar, Bitexen Antalyaspor maçı kadrosuna dahil edilmediler."

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 21 kişilik kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:

"Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Ante Rebic, Cenk Tosun, Milot Rashica, Daniel Amartey, Joe Worrall, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jackson Muleka, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Emrecan Terzi, Gedson Fernandes ve Semih Kılıçsoy."

Beşiktaşta sakatlık şoku Antalyaspor kadrosu açıklandı

YORUM YAZ