MENÜ

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan transfer sözleri! 'Daha iyi yere geleceğiz'

UEFA Konferans Ligi D Grubu'nun son maçında Beşiktaş deplasmanda Lugano'yu 2-0'lık mağlup etti. Müsabakanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan transfer sözleri! 'Daha iyi yere geleceğiz'

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 6. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, Lugano deplasmanından 2-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlılar, daha önce veda ettiği Konferans Ligi'nde grup aşamasını 4 puanla tamamladı. Müsabakanın ardından Beşiktaş'ın teknik patronu Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İŞTE RIZA ÇALIMBAY'IN AÇIKLAMALARI:

Maç hakkında konuşan Rıza Çalımbay, "Gönül isterdi ki buraya iddialı bir şekilde gelmiş olalım... İyi de maç oynadık. Düşüncelerimin başında gençlerin hepsini kullanmak vardı. Hepsini de kullandık. Beşiktaş'a çok şey katacak arkadaşlarımız var. Zamanla çok daha iyi olacaklar. Kazanılmış bir Avrupa maçı var. Yenerek elendik. Bizim için de bir mutluluk oluyor" ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adam, "Gençlerin hepsi iyi. Altyapıyla birlikte çalışıyoruz. Sürekli bizlerle beraberlerdi. Böyle bir fırsat geldi. Bunların içinde yakında Beşiktaş'ta oynayacak oyuncular çıkacak bizim gibi" dedi.

Rıza Çalımbay, "Kalan iki maçımız var. İkisini de iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bizim için moral oldu bu. Bu kötü gidişi durduracağımıza inanıyorum. En az 3-4 transfer de yaptıktan sonra mutlaka daha iyi yere geleceğiz." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı
Rıza Çalımbay, Lugano maçı sonrası konuştu: Her açıdan iyi bir galibiyet oldu

"İNANIYORUM Kİ 3, 4 TANESİ YILDIZ OYUNCU OLACAK"

Lugano karşısında forma giyen genç isimlerin iyi performans gösterdiğini ve sezonun geri kalanında bu oyunculara forma şansı vereceğini belirten Çalımbay, "Tabii ki genç oyuncuları göreceğiz. Bir tane maç oynatmakla olmaz. Bakıyorum da ben bu kadar genç oyuncuyu oynattığını görmedim Beşiktaş'ın hem de Avrupa kupalarında. Ben bunu göze aldım. Her şeyi göze aldım. Mağlup da olabilirdik. Hiç önemli değildi, önemli olan o arkadaşları kazanmaktı. Biz bu oyuncuları önce antrenmanlara alıyoruz. Sonrasında hazırlık maçlarında oynatıyoruz. En son Sakarya'da oynattık. İyi gördükten sonra da kendilerini alıyoruz. Mustafa 16 yaşında. Milli takım kampından aldık, geldik onu. Hem gençler hem de yetenekliler. Ben inanıyorum ki 3, 4 tanesi yıldız oyuncu olacak" şeklinde konuştu.

Beşiktaşta Rıza Çalımbaydan transfer sözleri Daha iyi yere geleceğiz

YORUM YAZ