MENÜ

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması!

Beşiktaş’ın hocası Rıza Çalımbay, takımının hâlâ iddialı olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Ben Beşiktaş’ın hedefinin bittiğine inanmıyorum. Hem lig hem de Türkiye Kupası’nda olsun hedefi var. Beşiktaş her zaman yukarı oynar. Önümüzde bir hedef var” diye konuşurken transfer konusunda da açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, efsanesi olduğu takımının başarılı olacağına yürekten inanıyor. Çalımbay, Siyah-Beyazlı ekibin hedefinin hiçbir zaman bitmeyeceğini düşünürken takımının her zaman zirveye oynayacağının altını çiziyor. Tecrübeli hoca ayrıca, transfer konusunda ince eleyip sık dokumak niyetinde. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

'Kim giderse gitsin...'

Siyah-Beyazlılar’ın hocası hem takımın mevcut hedefleri hem de Kara Kartal’daki eski günleri hakkında TRT Spor’a açıklamalarda bulundu. Başarılı çalıştırıcı, Beşiktaş’ın halen iddialı bir konumda olduğunu belirtirken, “Ben Beşiktaş’ın hedefinin bittiğine inanmıyorum. Hem lig hem de Türkiye Kupası’nda olsun hedefi var. Kim giderse gitsin, Beşiktaş her zaman yukarı oynar. Önümüzde bir hedef var” ifadelerini kullandı. Transfer için de konuşan Çalımbay, “Transfer için yerleri tespit edeceğiz. Yeni yönetim geldiğinde oturup, nereye adam lazımsa konuşacağız” dedi.

Beşiktaşta Rıza Çalımbaydan transfer açıklaması

‘En güzel anlarımdan biri...’

Ali Şen ile de yaşadığı bir anıyı anlatan Çalımbay, “Beni Fenerbahçe Başkanı Ali Şen dünya karmasına çağırdı. Antrenmana gidiyordum, evden çıkarken telefon çaldı. Ali Şen bana ‘Seni dünya karmasına götüreceğim’ dedi. Kendi özel uçağıyla Almanya’ya gittik. Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyor. Hayatımın en güzel anlarından biriydi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Rıza Çalımbaydan transfer açıklaması

Kamp kadrosu belli oldu

Siyah-Beyazlılar’ın, bugün deplasmanda oynayacağı Samsunspor müsabakasının kamp kadrosu belli oldu. Siyah-Beyazlılar, Samsun deplasmanına 10 eksik ile gidiyor. Kara Kartal’ın kadrosu ise şöyle: “Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Omar Colley, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Alex OxladeChamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Valentin Rosier, Arthur Masuaku, Emirhan Delibaş, Jackson Muleka, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Gökhan İnler ve Semih Kılıçsoy.”

Beşiktaşta Rıza Çalımbaydan transfer açıklaması

YORUM YAZ