MENÜ

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan öğrencilerine uyarı!

Kara Kartal’ın hocası Rıza Çalımbay, öğrencileriyle konuştu. Seçim atmosferinin takımı etkilememesi gerektiğini söyleyen tecrübeli teknik adam hedefi de açıkladı.

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan öğrencilerine uyarı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, oyuncularla birlikte ufak bir toplantı gerçekleştirdi. Kulüpteki seçim sürecinin, kesinlikle takım içerisine yansımaması gerektiğini belirten tecrübeli teknik adam, tek odak noktalarının önlerindeki maçlar olması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

'Galibiyetle devam etmek istiyoruz'

Ayrıca takımın yeniden zirveye oynayabileceğine inandığını belirten Çalımbay, tüm eksiklere rağmen kaliteli bir kadroya sahip olduklarının altını çizdi. Çalımbay’ın sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu: “Bizim işimiz gücümüz sahada. Galibiyet ile başladık. Öyle devam etmek istiyoruz. Seçim bittikten sonra devam ederiz ya da git derlerse gideriz.”

Beşiktaşta Rıza Çalımbaydan öğrencilerine uyarı

‘Bahane üretmeyeceğiz’

Hiç sorun değil. Burası bizim yuvamız. Samsun zorlu deplasman. Ligde kolay maç yok. Her maçı ayrı düşünüyoruz. Tek tek kazanıp zirveye doğru çıkacağız. Eksikler mevcut. Sakatlıktan dönenler oldu. Biz bahane üretmiyoruz. Beşiktaş kadrosunda bulunan her oyuncu benim gözümde aynı ve değerli. Görev alan herkes en iyi şekilde oynayıp katkıda bulunacaktır.

MİNİ YORUM

Erman Özgür: En büyük kozu motivasyon

Beşiktaş oyuncu kadrosu; sahipsizlik, güvensizlik, sakatlık, formsuzluk gibi birçok negatifliği aynı anda yaşadığı dönemi, kısacası bana göre en kötü dönemi atlattı. Rıza hoca ile birlikte başlanan hikaye bundan sonrası için yeni bir senaryo yazabilir. Elbette şampiyonluk için kadronun rakiplerine göre yetersiz olduğu gerçeği değişmez ama en azından Beşiktaş takımı sezonun devamında adına uygun nitelikte futbol ve mücadele edecektir. Uzun zamandır beklediği fırsatı yakalayan Rıza Çalımbay ise hangi oyuncunun takıma katkı vermeye niyetli olduğunu, kimin aklında gitmek olduğunu anlayacak kadar tecrübeli.

Haberin Devamı

İşte bu doğrultuda ligin zayıf takımlarından Samsunspor maçı yaraları sarmaya başlayan Beşiktaş için ilaç gibi olabilir. Hakkında çıkan daha doğrusu Burak Yılmaz’ın açıklamaları ile biraz niyetinden şüphe edilmeye başlanan Aboubakar ise eski hocasının söylemlerini haksız çıkarmak adına ekstra bir motivasyonla Beşiktaş’ın en büyük kozu olacaktır.

Beşiktaşta Rıza Çalımbaydan öğrencilerine uyarı

YORUM YAZ