MENÜ

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Vincent Aboubakar açıklaması

Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay, maç öncesi ilk 11'de tercih etmediği isimlerden Vincent Aboubakar'ın durumuna ilişkin soruyu yanıtladı.

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'dan Fenerbahçe derbisi öncesi Vincent Aboubakar açıklaması

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, sahasındaki derbi mücadelesinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Karşılaşma öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İlk 11 tercihine ilişkin görüşlerini paylaşan Rıza Çalımbay, şu ifadeleri kullandı:

Her şeyden önce bugün kimin oynayıp oynamadığı önemli değil. Önemli olan bu maçı kazanmamız. Kazanmamız için sahada ne gerekirse yapacağız. Tabii ki bir taktik, oyuncu değişikliği mutlaka yaptık. Diğer sakat arkadaşlarımızın da inşallah yakında hepsi gelecekler. Tam olduğumuz zaman daha iyi olacağız yani. Şu anda bir sıkıntımız yok. Gayet iyi, herkes bu maçı düşünüyor. Bu maçın önemini bütün oyuncu arkadaşlarımız, hepimiz biliyoruz. Kazanmaktan başka da bir şey düşünmüyoruz yani. Çünkü çok önemli ve çok ihtiyacımız var. Yukarıya gitmek istiyorsak mutlaka bu maçı kazanmamız gerekiyor yani.

Vincent Aboubakar özelindeki soruya ise tecrübeli çalıştırıcı, "Bir oyuncu oynamayabilir, her şey olabilir. Onun için de söyleyecek bir şey yok. Kafamızda başka şeyler düşünmüş olabiliriz veya ufak bir problemi olmuş olabilir. Şu andaki çıktığımız kadro bu. En iyisini de yapacağız. Sonradan girecek arkadaşlarımızın da bize çok büyük faydaları olacak. Bundan önceki Ankaragücü maçımızı ikinci yarı oyuna aldığımız oyuncular sayesinde oradan puan aldık, gol attık. İyi de oynadık ikinci yarı özellikle. Kim oynamış, kim oynamamış... Tek amacımız bu maçı kazanmak. Başka bir sorun, şey yok" yanıtını verdi.

Son olarak bir kez daha kazanma gerekliliklerine dikkat çeken Çalımbay, "Bir şey istemedik. Sadece net bir galibiyet istedik. Çünkü bizim çok ihtiyacımız var, gerçekten ihtiyacımız var. Bizim kazanmamız gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı
Beşiktaş - Fenerbahçe maçı (VİDEO)

Beşiktaşta Rıza Çalımbaydan Fenerbahçe derbisi öncesi Vincent Aboubakar açıklaması

YORUM YAZ