MENÜ

Beşiktaş'ta Ricardo Horta olmadı, rota değişti!

Ricardo Horta için Braga 5 milyon Euro kiralama ve 15 milyon da satın alma bedeli talep etti, Beşiktaş’ta hedef değişti... Mathias Vargas'la büyük oranda anlaşan Kara Kartal, B planı için rotasını İngiltere'ye kırdı.

Beşiktaş'ta Ricardo Horta olmadı, rota değişti!

Kanat bölgesine net bir takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş’ta, öncelikle aday Ricardo Horta’ydı. Portekizli oyuncu da Siyah-Beyazlı formayı giymeye sıcak bakmasına rağmen, maliyetinin uçuk olması geri adım attırdı. Öyle ki Braga Kulübü’nün 28 yaşındaki yıldız için 5 milyon Euro kiralama, 15 milyon da satın alma bedeli talep ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ricardo Horta olmadı, rota değişti

Q7 ve Gedson devrede ama...

2028’e kadar kontratı bulunan Horta için her ne kadar vatandaşı Quaresma ve Gedson devrede olsa da kulüpler arasında uzlaşma zemininin yaratılması çok zor gözüküyor. Bu doğrultuda iki sezon önce Adana Demirspor'la, Süper Lig'i kavuran Mathias Vargas için bir süredir temas halinde olan Siyah-Beyazlılar, İspanyol oyuncuyla anlaştı. Kulübü Shanghai Port'la da temaslar sürüyor. Olası olumsuz duruma karşı da listedeki isimlerden Moussa Djenepo yeniden gündeme geldi.

Beşiktaşta Ricardo Horta olmadı, rota değişti

Aynı adresten 2. isim

25 yaşındaki Malili yıldız için kulübü Southampton ile yakın zamanda temas kurulacağı öğrenildi. Lyanco transferi nedeniyle İngiliz ekibiyle yakın ilişkilerde bulunan Beşiktaş, eğer ekonomik anlamda yüksek rakamlar ortaya çıkmazsa Djenepo’yu renklerine bağlayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ricardo Horta olmadı, rota değişti

YORUM YAZ