MENÜ

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın kadro dışı kalma sebebi farklıymış!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan yıldız futbolculardan biri olan Rachid Ghezzal ile ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı. Cezayirli yıldızın takımdan uzaklaştırılma sebebinin farklı olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın kadro dışı kalma sebebi farklıymış!

Bu sezon şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde kalan Beşiktaş, iç meseleler ile uğraşmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı takımda kadro dışı kalan futbolcuların akıbeti de merak konusu. Bu isimlerden biri olan Rachid Ghezzal ile ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı.

Haberin Devamı

Kararı hoca verecek

Siyah-beyazlı takımda kadro dışı kalan oyuncularla ilgili kararı, yeni gelecek teknik direktörün vereceği öğrenildi. Kartal, Fransız teknik direktör Bruno Genesio ile anlaşmaya yakın. İmzaların atılması durumunda Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'nın durumu Fransız hocaya bağlı olacak.

Ghezzal'de durum farklıymış!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden biri olan Rachid Ghezzal'in neden kadro dışı kaldığı ortaya çıktı. İddialara göre tecrübeli futbolcu disiplinsiz bir davranışı olduğu için değil, sözleşmesinde opsiyon maddesi olduğu için kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaşta Rachid Ghezzalın kadro dışı kalma sebebi farklıymış

Geçtiğimiz sezondan bu yana sakatlıklarla boğuşan ve beklentilerin altında kalan Ghezzal'in sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinde 1 yıl opsiyon maddesi bulunuyor. 20 karşılaşmada şans bulursa mukavelesi uzayacak Cezayirli futbolcu için bu yüzden kadro dışı kararı alındı. 31 yaşındaki oyuncuya teklif gelmezse kendisine sözleşmesindeki opsiyonun kaldırılması önerilecek ve ancak bu şekilde forma giyebileceği iletilecek.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Rachid Ghezzalın kadro dışı kalma sebebi farklıymış

YORUM YAZ