MENÜ

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'den öz eleştiri! 'Anlamamız gerekiyor'

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 3. maçında konuk olduğu Bodo Glimt'e 3-1 mağlup olurken Rachid Ghezzal maç sonunda konuştu. Cezayirli yıldız, takımının şu anki durumuna yönelik oldukça net ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'den öz eleştiri! 'Anlamamız gerekiyor'

Beşiktaş'ın yıldızı Rachid Ghezzal, deplasmanda 3-1 kaybettikleri Bodo Glimt mücadelesi sonrasından çok kötü oynadıklarının altını çizdi. Yıldız oyuncu, her şeye rağmen gruptan çıkabileceklerine inanıyor.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaş'ın yıldızı Ghezzal'in Bodo Glimt müsabakası sonrasındaki konuşması:

"Bizim için zor bir gece oldu. Çok kötü oynadık. Fiziksel, taktiksel, mental anlamda daha iyi oyuncularız. Bir şeyler yapmamız gerekiyor. Sorumluluk almalıyız. Bu akşam yapamadıklarımızı, bir sonraki maçta yapmalıyız. Bu gruptan çıkmak istiyorsak kalan 3 maçı kazanmalıyız."

Maçtan hemen sonra bu durumun analizini yapmak zor. Ön alan baskısı yapmaya çalıştık, birçok şey denedik ama rakibimiz cevap vermedi. Baskıdan sonra topu kazanamazsanız işler kolay olmuyor. Gol yedikten sonra işler zorlaştı. Detaylar üzerinde analiz yapıp neleri yapamadıklarımızı anlamamız gerekiyor. Sonraki maç evimizde. Kalan 3 maçın 2'si evimizde, bu da önemli. İnşallah bu gruptan çıkacağız.

Bodo/Glimt - Beşiktaş maçı (VİDEO)

Beşiktaşta Rachid Ghezzalden öz eleştiri Anlamamız gerekiyor

 

YORUM YAZ