MENÜ

Beşiktaş'ta Perisic heyecanı

Siyah-Beyazlılar, Tottenham’ın kulüp bulmasını istediği Perisic’te kararlı. Yönetim, Ada’da yıllık maliyeti 9milyon Euro’yu bulan oyuncu için şartları zorlayacak. Maliyetlerle ilgili yapılacak durum değerlendirmesinin ardından teklif sunulacak.

Beşiktaş'ta Perisic heyecanı

Tottenham’ın kulüp bulmasını istediği yıldız oyuncu ile ilk temas kuruldu. Sol açık ve merkezde oynayabilme özelliği olan futbolcu konusunda kulüp şartları masaya yatırıyor. Forma giydiği 44 maçta 1 gol ve 12 asist yapan 34 yaşındaki futbolcunun, gelecek sezon planlamasında yer almayacağı için menajeri gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

Haberin Devamı

Ada temsilcisinde yıllık ücreti 9 milyon Euro’yu bulan Perisic’in bu maliyeti ilk bakışta Siyah-Beyazlılar’ı aşıyor. Ancak yönetim bu konuda hem şartları düşürmek hem de farklı opsiyonlarla yıldız oyuncuyu da ikna edebilecek bir formülle masaya oturmak istiyor.

Taraftar iş başında

Perisic’e yönelik iddiaların ortaya çıkmasıyla birlikte Beşiktaşlı taraftarlar da oyuncunun sosyal medya hesaplarına ilgi yağmuruna başladı. Taraftarı fazlasıyla heyecanlandıran Perisic için Beşiktaş yönetimi de şartları zorlamak istiyor.

Tottenham ile1 yıl kontratı bulunan Perisic, Almanya’da 2 farklı kulüple şampiyonluk yaşadı ve Bayern Münih’te Devler Ligi kupasını kaldırdı. Hırvat futbolcu, İnter, Wolfsburg ve Dortmund’ta da toplamda 6 kupa kazandı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

YORUM YAZ