MENÜ

Beşiktaş'ta özel bilet fiyatları taraftarı uçurdu

Beşiktaş Yönetimi, derbi için en ucuz biletini 340 TL olarak açıkladı. Yönetimin yaptığı bu jest, Siyah-Beyazlılar tarafından alkışla karşılandı. Satışa çıkarılan biletler, dakikalar içerisinde tükendi.

Beşiktaş'ta özel bilet fiyatları taraftarı uçurdu

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynayacağı maçın biletleri için özel fiyat politikası belirlendi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Başkanımız Sayın Hasan Arat ve yönetim kurulumuzun kararıyla taraftarlarımızın bu konudaki talepleri dikkate alınarak; bu maça özel derbi harici lig müsabakalarının altında bir fiyat politikası belirlenmiştir. Fenerbahçe maçını taraftarlarımızın yaratacağı eşsiz atmosferde oynayabilmek için sabırsızlanırken; cumartesi günü Büyük Beşiktaş Taraftarı’nın tek bir koltuğu bile boş bırakmayacağına ve maç boyunca coşkusu ve desteğiyle takımımızı ateşleyeceğine inanıyoruz. Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın biletleri, bu akşam saat 20.00’de satışa sunulmuş ve taraftarımızın yoğun ilgisi sayesinde kısa sürede tükenmiştir” denildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta özel bilet fiyatları taraftarı uçurdu

ŞEFFAF OLACAKLAR!

Bu arada zorlu maç öncesinde en ucuz bilet fiyatı, 340 TL olarak belirlenmişti. Öte yandan yönetim, biletlerle ilgili flaş bir karar aldı. Buna göre satışa çıkarılan biletler hakkında detaylı bilgilendirme yapılacağını bildirdi. Yani derneklere dağıtılan biletler de dahil olmak üzere satılan biletler hakkında kapsamlı veriler paylaşılacak.

 

Beşiktaşta özel bilet fiyatları taraftarı uçurdu

YORUM YAZ