MENÜ

Beşiktaş'ta orta sahaya Kondogbia

İspanyol devi Atletico Madrid, Kondogbia ile yollarını ayıracak. Diego Simeone’nin kadroda düşünmediği 30 yaşındaki ön libero için de Beşiktaş devrede. Ancak oyuncunun maaşı büyük problem yaratıyor.

Beşiktaş'ta orta sahaya Kondogbia

Gelecek sezon orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre ise Kara Kartal’ın hedefi Atletico Madrid’in formasını giyen Geoffrey Kondogbia... Başkent ekibinin teknik direktörü Diego Simeone, gelecek sezon Orta Afrikalı oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor. Hâl böyle olunca deneyimli ön libero da kulüp arayışlarına başladı. Kondogbia için şu ana kadar en ciddi teklifin de Siyah-Beyazlılar’dan geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Teklifleri dinleyecek

1 senelik daha kontratı bulunan yıldız oyuncunun transferinde kolaylık sağlanması bekleniyor. Ancak deneyimli futbolcunun ciddi bir maliyet sorunu var. Kondogbia, senelik 4.5 milyon Euro kazanıyor. Bu yüzden de Beşiktaş, bu rakamın çok daha altına inmek istiyor. Bu süre içerisinde Kondogbia’nın kendisine gelecek teklifleri dinleyeceği belirtildi.

Beşiktaşta orta sahaya Kondogbia

Joey Veerman’ın talipleri de artıyor

Orta sahaya çok yönlü bir ismi transfer etmek isteyen Kara Kartal, rotasını Hollanda’ya çevirdi. PSV forması giyen Joey Veerman’ı kadrosuna katmak isteyen Siyah-Beyazlılar’a müjdeli haber geldi. 2026’ya kadar kontratı bulunan 24 yaşındaki futbolcu, gelecek teklifleri değerlendireceğini açıkladı. Veerman için Fransa Ligi ekiplerinin de devrede olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Muleka için teklif bekleniyor

Sezon başında Belçika Ligi ekiplerinden Standard Liege’den takıma katılan Jackson Muleka, geldiği günden bu yana beklenen performansı sergileyemedi. Kongolu futbolcu, çıktığı 30 maçta 5 gol ve1 asist üretti. 23 yaşındaki hücum oyuncusunun sezon sonunda takımdan gönderilmesi bekleniyor. Buna göre Muleka için gelen tüm tekliflerin değerlendirileceği bilgisine ulaşıldı.

Beşiktaşta orta sahaya Kondogbia

Geoffrey Kondogbia'nın AS Monaco'daki en iyi anları

YORUM YAZ