MENÜ

Beşiktaş'ta Omar Colley varsa sorun yok!

Beşiktaş, Gambiyalı savunmacı Omar Colley ile çıktığı son 18 maçta yenilgi yüzü görmedi! Savunmadaki başarısına ek olarak 4 karşılaşmada attığı 3 golle takımına skor anlamında da büyük katkı sağlayan Colley, teknik ekibin yüzünü güldürüyor.

Beşiktaş'ta Omar Colley varsa sorun yok!

Beşiktaş’ın geçen sezon transfer ettiği Gambiyalı stoperi Omar Colley, gösterdiği performansla dikkati çekiyor. 30 yaşındaki futbolcu, iyi oyunuyla Şenol Güneş’in değişilmezleri arasına girerken skorer görüntüsüyle de öne çıkıyor. Yıldız futbolcu, forma giydiği son 4 maçta 3 gol kaydetti. Siyah-Beyazlı takım, Colley’in forma giydiği son 18 maçta ise rakiplerine yenilmedi.

Haberin Devamı

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Bu maçların 15’ini kazanan Siyah Beyazlılar, 3 kez de sahadan beraberlik ile ayrıldı. Geçen sezon Sampdoria’dan transfer olan yıldız futbolcunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2025’te sona erecek.

Beşiktaşta Omar Colley varsa sorun yok

Omar Colley, Romain Saiss’in ayrılığı sonrasında Siyah Beyazlı takımın savunma hattının yeni lideri olmuştu.

'BÜYÜK ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ'

Deneyimli stoper, Sivasspor maçının ardından kulüpteki durumuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Geldiğimden beri takıma büyük aidiyet hissediyorum. Şu anda da en iyi form grafiğimi yakalamaya çalışıyorum, formum yükselerek devam ediyor. Takımla aramdaki uyum iyi. Çok fazla maç oynayacağız. Lig, Avrupa daha sonrasında kupa maçları da gelecek. Bu süre zarfında herkese şans gelecektir. Herkes mutlaka bir fırsat bulacaktır. Bu yüzden de büyük takım, büyük oyuncular ve geniş kadroya sahibiz. Büyük şeyler yapmak istiyoruz. Takıma mümkün olduğunca faydalı olmaya çalışıyorum” sözlerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Omar Colley varsa sorun yok

YORUM YAZ