MENÜ

Beşiktaş'ta olay ayrılık! Gitmek için kulübe rest çekti

Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezon daha da iddialı olmak adına transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ante Rebic için Milan'a teklif yapan siyah-beyazlılarda, Gedson Fernandes'e Lazio'nun ilgisi artarak devam ediyor. Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş'ta flaş bir ayrılık yaşanacak. Yıldız isim, 'Bırakın beni gideyim' diyerek yönetime rest çekti. Yapılan görüşmeler sonrası başarılı futbolcunun yeni adresi belli oldu.

Beşiktaş'ta olay ayrılık! Gitmek için kulübe rest çekti

Süper Lig'in özellikle ikinci yarısındaki performansıyla önemli bir çıkış yakalayan ancak ligi 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, transfere yoğun bir mesai harcıyor. Siyah-beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde transferle ilgili yaptığı açıklamada, "2-3 takviye ile önümüzdeki sezon şampiyonluğun en büyük adayı biz olacağız. Şenol hocamızla yola devam edeceğiz. Seneye inşallah sakatlık sorunu olmaz. Gereken kadroyu kurup Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşımaya çalışacağız." diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

ANTE REBIC YARIŞI

Özellikle hücum bölgesine takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Hırvat sol kanat oyuncusu Ante Rebic'i kiralamak için Milan'a teklif yapmıştı. Siyah-beyazlılar, bir yandan 29 yaşındaki futbolcuyu 4-5 milyon Euro civarında satmak isteyen İtalyan kulübünü ikna etmeye çalışırken bir yandan da Rebic'e talip olan Alman ekipleri Wolfsburg ve Eintracht Frankfurt ile yarış halindeydi.

Beşiktaşta olay ayrılık Gitmek için kulübe rest çekti

GEDSON'A DEV TALİP

Beşiktaş'ın orta sahasını sırtlayan Gedson Fernandes, İtalya'da manşetlere çıkmıştı. Önceki gün La Gazzetta dello Sport'un, 'Sarri, Gedson ve Lucas Torreira'yı istiyor' haberinin ardından dün de Corriere dello Sport, Portekizli oyuncuyu gündeme taşıdı. Ajax'ın da talip olduğu günlerde Beşiktaş ile ilk kontağı kuran Lazio'da teknik direktör Sarri'nin 1'inci tercihinin Gedson olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta olay ayrılık Gitmek için kulübe rest çekti

OLAY YARATAN AYRILIK

Bu gelişmelerin sonrasında yıldız isim, Beşiktaş'tan ayrılmak için gemileri yaktı...Sezonun son bölümünde performansını artıran ve savunmanın önemli bir ismi haline gelen Romain Saiss, İngiltere'ye dönmek istiyor. Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz Wolverhampton'dan bonservissiz şekilde kadrosuna kattığı Faslı stoper, milli takım kampına katılmadan hemen önce yönetimle görüşerek ayrılık talebini iletti.

Beşiktaşta olay ayrılık Gitmek için kulübe rest çekti

"KOLAYLIK BEKLİYORUM"

Kulüpte 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki oyuncunun, "Takımdan ayrılmak istiyorum. Bu konuda bana kolaylık sağlamanızı bekliyorum" dediği; Beşiktaşlı kurmayların ise, "Ayrılmak istiyorsan belirlediğimiz rakamı getirmelisin" karşılığını verdiği öğrenildi.

Beşiktaşta olay ayrılık Gitmek için kulübe rest çekti

ADA EKİBİYLE GÖRÜŞMELER HIZ KAZANDI

Bu gelişme üzerine ara transfer döneminde 2.5 milyon Euro önerisiyle Beşiktaş'ın kapısını çalan Nottingham Forest bir kez daha masaya geldi. Kartal, İngiliz kulübünden 4 milyon Euro bonservis talep ederken iki taraf arasında görüşmeler hız kazandı.

Beşiktaşta olay ayrılık Gitmek için kulübe rest çekti

"KAPI AÇIK"

Tecrübeli oyuncunun yazın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, daha önce yaptığı bir açıklamada, "Gitmek isteyen gidebilir, kapı açık" yorumunu yapmıştı. Bu sezon siyah-beyazlı forma ile 26 maça çıkan Romain Saiss, 1 gol, 2 asistlik katkı verirken 2042 dakika sahada kaldı. Yıllık 1 milyon 800 bin Euro garanti paraya oynayan başarılı stoper, 6 yıl forma giydiği İngiltere'ye geri dönmek istiyor. Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş'ın son maçlarında yer almayan Saiss, Fas Milli Takımı'nın kampına katılmış, dün oynanan hazırlık maçında yedeklerde yer almıştı.

Haberin Devamı

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşta olay ayrılık Gitmek için kulübe rest çekti

YORUM YAZ