MENÜ

Beşiktaş'ta oklar Fernando Santos'ta! Sezon sonunda...

Siyah-Beyazlılar’ın ligdeki önlenemez düşüşü sonrasında oklar, Fernando Santos’a çevrildi. Portekizli teknik adamın, Türkiye Kupası’nı kazansa bile ligdeki kötü tablo sebebiyle sezon sonunda gönderilme ihtimali oldukça yüksek...

Beşiktaş'ta oklar Fernando Santos'ta! Sezon sonunda...

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, önceki gün konuk ettiği Antalyaspor’a 2-1 kaybetti. Ligde ilk kez 3 maç üst üste mağlup olan Siyah-Beyazlılar, taraftarı önünde de arka arkaya 2 müsabakadan kayıpla ayrıldı. Ligin 20. haftasındaki Fatih Karagümrük mücadelesiyle takımın başına geçen Teknik Direktör Fernando Santos da Tüpraş Stadyumu’nda 7 puan kayıp yaşadı. Fatih Karagümrük, Trabzonspor ve Konyaspor’u evinde yenen Santos idaresindeki Beşiktaş, Galatasaray ile Antalyaspor’a yenilirken, Adana Demirspor ile de berabere kaldı.

Haberin Devamı

BAŞKAN, KARARI VEREBİLİR

Beşiktaş’ın peş peşe yaşadığı kayıplar sonrasında teknik direktör Fernando Santos’un da takımdaki geleceği iyice sorgulanmaya başladı. Büyük umutlarla takımın başına getirilen Portekizli teknik adamın, Türkiye Kupası’nı kazansa bile ligdeki kötü tablodan dolayı sezon sonunda gönderilme ihtimali bulunuyor. Lig bitimine kadar hoca değişimine olumsuz bakan başkan Hasan Arat’ın, sezon sonunda ise değişim kararı alabileceği belirtildi.

Beşiktaşta oklar Fernando Santosta Sezon sonunda...

‘İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYORUM’

Antalyaspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Fernando Santos, “Kariyerimde daha zor durumlarda da çalıştım ve şu an istifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor. Galatasaray maçı ve Antalya, geldiğimiz günden beri oynadığım en iyi maçlar diyebilirim. Galatasaray maçında da Antalya’ya karşı da hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. Göreve geldiğimizde süreç iyi gidiyordu. Tabii sonuç almadığınız zaman kötü oluyor, bu doğal. İkinci yarı performanslarının üzerine gideceğiz. Bunları maça yayamaya çalışacağız. Maç kaybettiğim zaman üçüncülük şansı zor oluyor ama hâlâ şansımız var. Bu oyuncu grubuna güveniyorum onlarla beraber olmak zorundayız. Hedefimiz üçüncülük ve kupa. Bu hedefleri de başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı

2 YIL SONRA BENZER TABLO!

Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında mücadele ettiği Antalyaspor’a 2-1 yenildi. Ligde son galibiyetini 27. haftada İstanbulspor’a karşı alan Siyah-Beyazlılar’ın 3 puan hasreti de 3 maça çıktı. Kartal, ayrıca bu sezon ilk kez 3 maç üst üste mağlup oldu. Siyah-Beyazlı takım, en son böyle kötü bir seriyi 2021-2022 sezonunun 11, 12, 13 ve 14. haftalarında sırasıyla Hatayspor, Trabzonspor, Alanyaspor ve Giresunspor’a yenilerek yaşamıştı.

Beşiktaşta oklar Fernando Santosta Sezon sonunda...

Beşiktaşta oklar Fernando Santosta Sezon sonunda...

YORUM YAZ