MENÜ

Beşiktaş'ta Necip Uysal oyundan çıkarken ıslıklandı! Sinirlerine hakim olamadı

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş sahasında Başakşehir'i ağırladı. Mücadelenin 75. dakikasında Siyah Beyazlı ekibin kaptanı Necip Uysal, oyundan çıkarken kendi taraftarları tarafından ıslıklandı. Ayrıca tecrübeli futbolcu oyundan alındıktan sonra bir hayli sinirli olduğu gözlendi.

Beşiktaş'ta Necip Uysal oyundan çıkarken ıslıklandı! Sinirlerine hakim olamadı

Beşiktaş, Süper Lig’in 6. haftasında Medipol Başakşehir’i ağırladı.

Haberin Devamı

Mücadelenin 72. dakikasında Başakşehir, Bertrand Traore'nin golüyle Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti. Beşiktaş'ın çıkarken kaptırdığı topta Keny, sağ çaprazdaki Bertrand Traore'ye bıraktı. Onun sol ayağıyla yaptığı düzgün vuruş kalecinin solundan ağlarla buluştu.

Bu golün ardından Beşiktaş'ta oyuncu değişiklikleri gerçekleşti. Dakikalar 75'i gösterdiğinden Siyah Beyazlı ekipte Necip Uysal ve Gedson Fernandes oyundan çıkan isimler oldu. Yerlerine ise yeni transfer Tayyip Talha Sanuç ile Cenk Tosun girdi.

Beşiktaşta Necip Uysal oyundan çıkarken ıslıklandı Sinirlerine hakim olamadı

Bu değişiklik sırasında kaptan Necip Uysal kenara gelirken taraftarlar tarafından ıslıklandı. Tecrübeli futbolcu kenara geldikten sonra bir hayli sinirlendi. Necip Uysal kulübeye gelirken su şişesini tekmeledi ve yedek kulübesinin içinde de su şişesini fırlattı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ