MENÜ

Beşiktaş'ta Nathan Redmond ve Rachid Ghezzal'ın durumu belli oldu

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Nathan Redmond'ın durumu belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Nathan Redmond ve Rachid Ghezzal'ın durumu belli oldu

Sezona Valerien Ismael yönetiminde giren Beşiktaş, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktörlük koltuğunu Şenol Güneş'e teslim etmişti. Siyah - beyazlılarla daha önce lig şampiyonlukları ve Avrupa'da başarı yakalayan tecrübeli teknik adam takımı toparlamayı başardı.

Haberin Devamı

İNGİLTERE'NİN YENİ PERİ MASALI

Ligde oynadığı son 12 maçta 11 galibiyet ve bir beraberlik alan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlamasına başladı.

REDMOND KALACAK MI?

Şenol Güneş'in gelişiyle adeta bambaşka bir kimliğe bürünen Nathan Redmond son dönemde gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline geldi. Sezon başında bir yıllık sözleşme imzalanan yıldız oyuncunun takımda kalıp kalmayacağı henüz net değil.

Beşiktaşta Nathan Redmond ve Rachid Ghezzalın durumu belli oldu

Milliyet'in haberine göre; Redmond’un Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalama ihtimalinin yüzde 50 olduğu ifade edildi. Yetenekli futbolcunun kısa süre sonra doğum yapacak eşi Blaise kesin olarak İngiltere’ye dönmeyi planlıyor. Çocuğunu ailesiyle birlikte ülkesinde büyütmek isteyen Blaise’nin dönüş konusunda kararlı olduğu ve Redmond’a bu konuda baskı yaptığı ifade ediliyor. Beşiktaşlı profesyoneller ile Redmond arasındaki görüşmeler önümüzdeki günlerde devam edecek.

Haberin Devamı

İngiliz oyuncu eşini ikna etmeyi başarırsa Beşiktaş’la yeni sözleşme imzalayacak. Deneyimli futbolcu aksi halde ülkesine dönecek ve büyük olasılıkla Premier Lig’den bir kulüple anlaşacak.

ŞENOL GÜNEŞ GHEZZAL İÇİN KARARINI VERDİ

Beşiktaş’ta bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla forma giyemeyen Rachid Ghezzal’ın sezon sonunda satılacağı iddia edildi. Cezayir basınından Fennec Football’un haberine göre; siyah beyazlı takımdaki ilk iki yılında oldukça verimli bir dönem geçiren, bu sezon ise defalarca sakatlanan ve operasyon geçiren yıldız oyuncu, teknik direktör Şenol Güneş’in gelecek planları içinde yer almıyor.

Beşiktaşta Nathan Redmond ve Rachid Ghezzalın durumu belli oldu

Haberde, Cezayirli futbolcunun yaşadığı fiziksel sıkıntıların yanında nispeten yüksek maaşının da Beşiktaş yönetimini zorladığı ve futbolcunun satışına sıcak bakıldığı ifade edildi. Buna göre Ghezzal Transfer döneminde yeni bir takım bulmak zorunda kalacak.

TRANSFERDE KÖTÜ HABER

SALİH UÇAN ZAMLI SÖZLEŞME İÇİN GÖRÜŞME ODASINA

Beşiktaş, gelecek yıl sözleşmesi sona erecek olan ve performansıyla beğeni toplayan Salih Uçan’la görüşmelere başladı. Şu anda yıllık 400 bin Euro kazanan 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun ücretinin orta alandaki partnerlerinin maaş seviyesi olan 1.5 milyon Euro’ya çekilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşta Nathan Redmond ve Rachid Ghezzalın durumu belli oldu

YORUM YAZ