Beşiktaş'ta Mert Günok: Gerekirse çıkar hakemi de yeneriz

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından siyah-beyazlı ekibin kalecisi Mert Günok açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Sivasspor'u 2-0 yendi. Müsabakanın ardından Beşiktaş file bekçisi Mert Günok açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Maç hakkında konuşan Mert Günok, "İzleyenler de gördü havanın durumunu gördünüz. Maçın saatiyle ilgili birçok spekülasyon oldu. Buradan federasyonda maç saatini yapan kişilere teşekkür etmek istiyorum. Bize bu şekilde ekstra motivasyon sağladılar. Sivasspor, çoğu maçını 13 ve 16'da oynarken biz 19.00'da oynadık. Onlara yürekten teşekkür ederim. Bize ekstra motivasyon sağladılar. Mücadele gerektiren bir futbol gerekiyordu. Zeminle, rakiple, havayla mücadele ettik. Sivassporlu oyuncular için de geçerli bu. Onları da tebrik ediyorum. Bizim için ekstra motivasyon oldu. Neden genelde geçen sene ve bu sene böyle küçük olaylar bizim başımıza geliyor? Biz kulüp olarak bu durumlara karşı kendimizi ezdirmeyiz. Gerekirse çıkar hakemi de yeneriz! Bu sene çok iyi gittiğimiz söylenemez ama bunu kendi içimizde halletmeliyiz. Biz hakkımızın yenmesine karşıyız. Bunu söylemek istiyorum" dedi.