MENÜ

Beşiktaş'ta Manuel Lanzini ve Beka Beka alarmı!

Beşiktaş’ın 10 numara transferindeki hedefi Manuel Lanzini’ye Brezilya’dan 2 aday birden çıktı! West Ham’la sözleşmesinin sona ermesi sonrasında Kartal’ın radarına giren Arjantinli yıldız için yarışa iki kulüp daha dahil oldu. Ayrıca transferi bitirmek için Şenol Güneş’in raporunu bekleyen yöneticiler, Beka Beka'yı elinden kaçırmakla karşı karşıya...

Beşiktaş'ta Manuel Lanzini ve Beka Beka alarmı!

Yeni sezonda teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde hem Spor Toto Süper Lig, hem Türkiye Kupası hem de UEFA Konferans Ligi’nde başarı hedefleyen Kara Kartal, kadrosunu oluşturmak için girişimlere başladı. 10 numara hattında kiralık olarak forma giyen Dele Alli ve Alexandru Maxim’le yollarını ayıran Beşiktaş, bu bölgeyi güçlendirmek için rotasını İngiltere Premier Lig olarak belirlemişti.

Haberin Devamı

İMZA PARASI TALEBİ TEMASLARI YAVAŞLATTI

West Ham United’la Konferans Ligi’ni kazanmasının ardından Ada ekibiyle yollarını ayıran Manuel Lanzini’yle temaslara başlayan Siyah Beyazlılar, oyuncunun 2.5 milyon Euro maaş artı 1 milyon Euro da imza parası talep etmesi sonrasında temasları yavaşlatmıştı.

Beşiktaşta Manuel Lanzini ve Beka Beka alarmı

2 BREZİLYA EKİBİ BİRBİRİNE GİRDİ

Bu gelişmenin ardından Lanzini için devreye 2 Brezilya ekibi birden girdi! Brezilya Serie A ekipleri Internacional ve Vasco da Gama, Lanzini'yi katmak için oyuncunun menajeri Hernan Barman'la temaslara başladı.

GİRİŞİM OLMAMASI HALİNDE ROTAYI ÇEVİREBİLİR

Siyah-Beyazlılar’la yaptığı son temasta menajeri aracılığıyla Beşiktaş’a yeşil ışık yakan ve ardından ailesiyle tatile giderek yanıt bekleyen Lanzini’nin, Kartal’dan bir girişim olmaması halinde rotasını Brezilya’ya çevirebileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Manuel Lanzini ve Beka Beka alarmı

BEKA BEKA ELDEN KAÇABİLİR

Siyah-Beyazlılar, ön libero transferinde de Alexis Beka Beka isminin üzerine yoğunlaşmıştı. 22 yaşındaki Fransız futbolcu için kulübü Nice’le temaslara başlayan idareciler, satın alma opsiyonlu kiralama konusunda anlaşmaya varmıştı. Transferi bitirmek için Şenol Güneş’in raporunu bekleyen yöneticiler, genç yeteneği elinden kaçırmakla karşı karşıya...

Beşiktaşta Manuel Lanzini ve Beka Beka alarmı

VERDİĞİ SÜRE DOLMAK ÜZERE

Siyah-Beyazlılar’ın ilgisine olumlu yanıt verip tatile çıkan Beka Beka’nın, Kartal’a transferinin bitirilmesi için verdiği süre dolmak üzere... Tatiline yeni haftada nokta koyacak olan başarılı futbolcuya, Almanya ve Fransa’dan taliplerin olduğu belirtildi.

Beşiktaşta Manuel Lanzini ve Beka Beka alarmı

YORUM YAZ