MENÜ

Beşiktaş'ta krizden doğan yıldız: Semih Kılıçsoy! İstanbulspor'a çok şık gol...

Bu sezon birçok kez kaos yaşayan Siyah-Beyazlılar'da nadir kazanımlardan biri Semih Kılıçsoy olmuştu. Parlayan yıldız gollerine devam ediyor... Geçen hafta Konyaspor'u boş geçmeyen 18 yaşındaki oyuncu bu akşam da İstanbulspor'u affetmedi. Sarı-Siyahlı kaleye çok şık bir gol bırakan genç futbolcu izleyenleri kendisine hayran bırakmayı sürdürüyor.

Beşiktaş'ta krizden doğan yıldız: Semih Kılıçsoy! İstanbulspor'a çok şık gol...

Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Samet Aybaba ve Fernando Santos... Siyah-Beyazlı ekip bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yarattı, bir başkan, 4 hoca değiştirdi! Kara Kartal bu süreçte yıldızlarını kadro dışı bıraktı, birkaçını gönderdi, birkaçını yedek oturttu.

Haberin Devamı
İstanbulspor - Beşiktaş maçı (VİDEO)

Göze girdi, vazgeçilmezlerden biri oldu

Böylesine bir kaos ortamından ise altyapıdan genç bir yıldız çıktı: Semih Kılıçsoy. Uzun yıllar kendi yaş gruplarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve A takım hayali kuran 18 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'taki bu krizde forma şansı buldu. Çok kısıtlı süreleri iyi değerlendirdi, ardından göze girdi ve daha fazla şans bulmaya başladı.

İŞTE O KARŞILAŞMA...

Beşiktaşta krizden doğan yıldız: Semih Kılıçsoy İstanbulspora çok şık gol...


14 maçta 9 gol attı

Siyah-Beyazlı altyapıdan yetişen genç oyuncu özellikle ligin ikinci devresinden itibaren coştu. Ligde üst üste oynanan Hatay, Kasımpaşa, Rize ve Karagümrük ağlarını havalandırmayı başaran genç futbolcu 3 hafta sonra da 2-0 kazanılan Trabzonspor maçında Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri kaydetmişti. Kayseri maçını boş geçen başarılı oyuncu geçen hafta Konyaspor'u affetmemişti, bu hafta da İstanbulspor karşısında ilk golü atan isim oldu. Semih bu sezon ligde çıktığı 14. maçında 9. kez fileleri sarsmayı başardı.

Haberin Devamı

2 Avrupa ekibi izliyor

Beşiktaş'ın bu akşam İstanbulspor ile oynadığı maçta Semih Kılısoy'u izlemek için iki Avrupa kulübünün gözlemci görevlendirdiği iddia edilmişti. Fransa Ligue 1 kulübü Rennes ile Almanya Bundesliga ekibi Leipzig'in scoutlarının İstanbulspor mücadelesinde Semih Kılıçsoy'u izlediği öne sürüldü. İki kulübün gözlemcilerinin maçın ardından kulüplerine Semih Kılıçsoy'u raporlayacağı da gelen bilgiler arasında.

Maçın ardından konuşan yıldız oyuncu şu ifadeleri kullandı 👇

Çok çalışıyorum, karşılığını alıyorum, gol atıyorum. Çok mutluyum. Cenk Ağabey ile oynamak benim için ayrı bir şey zaten. Aramızda çok iyi bir bağ var. Benim için büyük bir ağabey. Beraber oynadığımız her anın tadını çıkarıyorum. Çok yardımcı oluyor bana. Galatasaray maçı benim ilk derbim olacak. Biraz heyecanlıyım. İnşallah yeneceğiz. Taraftarımızdan destek bekliyoruz.

Beşiktaşta krizden doğan yıldız: Semih Kılıçsoy İstanbulspora çok şık gol...

YORUM YAZ