MENÜ

Beşiktaş'ta kriz! İşte yaşananların perde arkası

Yeni sezona şampiyonluk iddiası ile girmek isteyen Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcuyla yaşanan kriz ortaya çıktı. İşte yaşananlar ve olayın perde arkası...

Beşiktaş'ta kriz! İşte yaşananların perde arkası

Beşiktaş'ta Romain Saiss'in takımdan ayrılmak istemesi kriz yarattı. Siyah-beyazlılarda istenen bonservis bedelinin gelmesi halinde ayrılığına izin verilecek olan Faslı futbolcunun kararının perde arkası ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Fransız basınından Foot Mercato, Romain Saiss'in Beşiktaş'tan ayrılmak istemesinin sebeplerini duyurdu. Faslı futbolcunun Wolverhampton'la birlikte çok sayıda talibinin olduğu belirtildi.

İSTANBUL'A ALIŞAMADI

Beşiktaş'ta Romain Saiss'in takımdan ayrılmak istemesinin bir numaralı sebebinin ailesi olduğu kaydedildi. Faslı futbolcunun ailesinin İstanbul'da yaşamaya alışmakta zorlandığı ifade edildi.

Romain Saiss'in Dünya Kupası'ndaki sakatlığına rağmen kendisini riske atması ve Şenol Güneş'in bu durumu eleştirmesine kırıldığı vurgulandı. Tecrübeli savunmacının geçtiğimiz ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına izin verilmemesi nedeniyle kızgın olduğu ve gelen teklifleri değerlendirmek istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta kriz İşte yaşananların perde arkası

BEŞİKTAŞ'IN BONSERVİS BEKLENTİSİ

Beşiktaş'ın ara transfer ve tescil döneminin son günlerinde Omar Colley'i kadrosuna dahil etmesi ve Romain Saiss'in yedek bırakılmasının ayrılık kararında etkili olduğu belirtildi. Faslı futbolcunun transferindeki en büyük engelin Beşiktaş'ın 4 milyon euroluk bonservis beklentisi olduğu kaydedildi.

33 yaşındaki savunmacının siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Süper Lig deviyle olan anlaşmasında bir yıl daha uzatma opsiyonu bulunan tecrübeli stoperin güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro.

Beşiktaşta kriz İşte yaşananların perde arkası

SAISS'İN KARİYERİ

Romain Saiss geride kalan sezonda Beşiktaş formasını 26 maçta giydi. Faslı savunmacı bu müsabakalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. 33 yaşındaki oyuncu aynı zamanda 2 asist üretti. AS Valence altyapısında yetişen Romain Saiss daha sonra Clermont, Le Havre, Angers ve Wolverhampton formaları giydi. Fas Milli Takımı'nda 75 maça çıkan Romain Saiss, 2 gol sevinci yaşadı.

Wolverhampton'ın ilgisinin bulunduğu 33 yaşındaki stoper için Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya da devrede.

Beşiktaşta kriz İşte yaşananların perde arkası

YORUM YAZ