MENÜ

Beşiktaş'ta korkutan sakatlık! Hastaneye kaldırılmıştı, kırık tespit edildi...

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Başakşehir ile karşı karşıya geldiği sırada siyah-beyazlılarda sakatlık şoku yaşadı. Yıldız futbolcunun gözüne dirsek gelmesi sonrası oyuna devam edemedi. İlk yarı sona ermesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kara Kartal'dan başarılı futbolcu için resmi açıklama da geldi.

Beşiktaş'ta korkutan sakatlık! Hastaneye kaldırılmıştı, kırık tespit edildi...

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, Başakşehir'i kendi evinde ağırladı. Müsabakanın 34. dakikasında Beşiktaş'ta korkutan bir sakatlık yaşandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 37. dakikasında Bakhtiyor Zaynutdinov, Jerome Opoku ile girdiği ikili mücadelede yüzüne darbe alarak yerde kaldı. Futbolcunun tedavisi için sağlık ekipleri oyun alanına girdi. Gözüne darbe alan Zaynutdinov, oyuna devam edemedi ve yerini Ghezzal'a devam edemedi.

CENK TOSUN TRİBÜNDE ÇILDIRDI

Pozisyonun ardından kırmızı kart bekleyen siyah-beyazlılar, maçın hakemi Arda Kardeşler'e yoğun itirazlarda bulundu. Sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyen ve karşılaşmayı tribünden takip eden Cenk Tosun da adeta çılgına döndü.

HASTANEYE KALDIRILDI

Maç sırasında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Beşiktaş'ın Kazak futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov, hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaşta korkutan sakatlık Hastaneye kaldırılmıştı, kırık tespit edildi...

Beşiktaş, Bakhtiyor Zaynutdinov’un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Rams Başakşehir ile oynadığı müsabakanın 37. dakikasında yüzüne ve burnuna aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Bakhtiyor Zaynutdinov’un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptanmıştır. Zaynutdinov’a burun redüksiyonu ve atel uygulaması yapılmıştır.

Content Video - Beşiktaş - Başakşehir maçı (VİDEO)

Beşiktaş - Başakşehir maçı (VİDEO)

Beşiktaşta korkutan sakatlık Hastaneye kaldırılmıştı, kırık tespit edildi...

YORUM YAZ