MENÜ

Beşiktaş'ta kadro dışı kararının nedeni belli oldu! Soyunma odasında...

Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesinin ardından bardağı taşıran son olayın soyunma odasında yaşandığı ve daha sonra kadro dışı kararının alındığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta kadro dışı kararının nedeni belli oldu! Soyunma odasında...

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisinde alınan mağlubiyetin ardından sürpriz bir kararla beş futbolcu kadro dışı kaldı. Siyah-beyazlı takımda Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana, kadro dışı bırakıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verildi.

 

Beşiktaşta kadro dışı kararının nedeni belli oldu Soyunma odasında...

Eric Bailly'nin menajerinden tepki

Eric Bailly'nin menajeri Rafaela Pimenta, oyuncunun kadro dışı kalması kararına ilişkin tepkisini BBC Sport'a verdiği röportaj ile gösterdi. Alınan kararın kendileri için şoke edici olduğunu belirten Pimenta, oyuncusunun haklarının ihlal edildiğini düşünerek karşı bir hamle hazırlığında olduklarını da belirtti. Pimenta, "Şoke olduk. Bu karar bizi şaşırttı. Eric'in yanlış bir şey yapmadığını bildiğimiz için karşı hamlemizi hazırlıyoruz. Oyuncunun hakları ihlal ediliyor ve onu mutlaka koruyacağız" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Bardağı taşıran son damla!

Siyah-beyazlı kulüpte Aboubakar, Rosier, Ghezzal Onana ve Bailly'nin performans düşüklüğü sebebiyle kadro dışı kaldığı duyurulmuştu. Tüm bu yaşananlar sonrası bardağı taşıran son olay ortaya çıktı.

Beşiktaşta kadro dışı kararının nedeni belli oldu Soyunma odasında...

Soyunma odasında film koptu!

İddiaya göre, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe ile oynanan derbi maçını tribünde izleyen Rosier, karşılaşmanın ardından soyunma odasına indi ve Aboubakar ile adeta kahkaha atarak, gülerek muhabbet etti. Bu durum, diğer futbolcular ve yöneticiler arasında büyük bir rahatsızlık yarattı.

Daha sonra yönetim de iki futbolcunun yanı sıra diğer üç isimle birlikte kadro dışı kararını aldı.

Beşiktaşta kadro dışı kararının nedeni belli oldu Soyunma odasında...

 

YORUM YAZ