MENÜ

Beşiktaş'ta Ismael şoku! Kartal'ın kalbini alıyor

Spor Toto Süper Lig'in bitmesine kısa bir süre kala Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalarak şampiyonluktan uzaklaşan siyah beyazlılara bir şok da eski teknik direktörü Valerien Ismael'den geldi. Tecrübeli teknik adam Kartal'ın kalbini kendi takımına transfer etmek için harekete geçti.

Beşiktaş'ta Ismael şoku! Kartal'ın kalbini alıyor

İngiltere Championship ekiplerinden Watford'un başına geçen Valerien Ismael, gelecek sezon için planlamalara başladı. Beşiktaş'ta başarısız bir kariyer geçiren Fransız teknik adam, sezonun daha ilk yarısı bitmeden Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılmıştı. Valerien Ismael, yeni takımı Watford'a Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek istiyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

DOSTLUK MAÇINDA 6 GOLLU ZİYAFET

Beşiktaş, depremzede çocuklar için başlatılan, 'Bırakmam Seni Türkiyem' yardım kampanyası kapsamında Azerbaycan ekibi Sabah FK ile özel maça çıktı. Tofiq Bahramov Stadı'nda oynanan karşılaşmada dostluk kazandı. 6 gol izlediğimiz maç 3-3 sona erdi. Beşiktaş'ın Sabah'a konuk olduğu karşılaşmada tribünlerde de dostluk mesajları verildi. Kale arkası tribününde Türk ve Azerbaycan bayrağının yer aldığı dev pankart asıldı. Pankartın üstünde 'Bir millet, iki devlet' mesajı da yer aldı.

Beşiktaşta Ismael şoku Kartalın kalbini alıyor

ONUR BULUT HASTANEYE KALDIRILDI

Azerbaycan'da oynanan dostluk maçının sona ermesinin ardından Siyah-Beyazlılar'ın sağ beki Onur Bulut rahatsızlandı. Tansiyonu yükselen Onur Bulut, hastaneye giderken takımdan ayrı olarak ülkeye dönüş yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ismael şoku Kartalın kalbini alıyor

HASİC AYRILIYOR

Ajdin Hasic, Beşiktaş'a büyük bir potansiyel olarak transfer edilmişti ancak işler bu sezon da istediği gibi gitmedi. İstikrar yakalayamayan kanat oyuncusu, 9 maçta 288 dakika görev alabildiği Göztepe'de sadece 1 gol kaydetti. Kiralık olarak görev yaptığı İzmir temsilcisinde beklentileri karşılayamayan Hasic'in sezon sonu satılması bekleniyor.

Beşiktaşta Ismael şoku Kartalın kalbini alıyor

VALERIEN REDMOND'U İSTİYOR

Ekibiyle birlikte takımı adına eksikleri tespit etmek için kolları sıvayan Fransız çalıştırıcının, Beşiktaş'tan eski öğrencisi Nathan Redmond'a kancayı taktığı gündeme geldi. Siyah beyazlılarda görev yaptığı dönemde Redmond'u Beşiktaş'a aldıran Ismael'in, oynatmak istediği sistemde İngiliz yıldızı düşündüğü ve futbolcunun durumunu yakın takip ettiği iddia edildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcunun eşinin İngiltere'ye dönmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Bu sezon 27 maçta görev alan ve 6 gol 5 asist kaydeden 29 yaşındaki Redmond son kararını Beşiktaş ile masaya oturduktan sonra verecek.

Beşiktaşta Ismael şoku Kartalın kalbini alıyor

YÜKSELEN BİR GRAFİK SERGİLEDİ

Yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'dan kiralanan Nathan Redmond, sezon başında beklenen performansı veremedi. Ancak yıldız kanat oyuncusu, özellikle Şenol Güneş göreve geldikten sonra her geçen gün yükselen bir grafik sergilemeyi başardı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ismael şoku Kartalın kalbini alıyor

BEŞİKTAŞ KALMASINI İSTİYOR

Ancak siyah beyazlılar, deneyimli futbolcuyu kaçırmak istemiyor. Özellikle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, yönetim ile yaptığı görüşmede 29 yaşındaki oyuncunun takımda tutulmasını istediği öğrenildi. Fakat Redmond'un, Türkiye'de kalıp, kalmayacağı konusunda henüz net bir karar vermediği ve bu konuda ailesi ile bir görüşme gerçekleştireceği bilgisine ulaşıldı. Siyah beyazlılar, sezon bitmeden Redmond'u ikna edip, yaz transfer döneminde ise Southampton ile bonservis konusunda görüşmelere başlamak istiyor.

Ghezzal'ın Montpellier'e Attığı Müthiş Frikik Golü

Beşiktaşta Ismael şoku Kartalın kalbini alıyor

YORUM YAZ