MENÜ

Beşiktaş'ta ilk transfer! Anlaşma sağlandı

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk transferini yapmaya çok yakın...

Beşiktaş'ta ilk transfer! Anlaşma sağlandı

Kabus gibi geçen sezonda ligi üçüncü bitirmek ve Türkiye Kupası'nı kazanmak isteyen Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak için kollarını sıvadı.

Haberin Devamı

"İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var"

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba dün yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken hem genç hem de tecrübeli de futbolcuların yer aldığı bir transfer listeleri olduğunu belirterek, "İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var." ifadelerini kullanmıştı.

Transferde ilk imza çok yakın

Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından bir yandan da gelecek sezon takımı emanet edeceği ismi arayan Beşiktaş, transferde ilk imzaya çok yakın.

Kenny Tete ile anlaşma sağlandı

Sabah'ta yer alan iddiaya göre; Siyah beyazlı yönetim, Fulham'da forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki Hollandalı sağ bek Kenny Tete ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta ilk transfer Anlaşma sağlandı

3 yıllık teklife 'evet' dedi

Haberin detayında, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı futbolcunun siyah-beyazlılardan gelen 3 yıllık teklife 'evet' dediği kaydedildi. Taraflar arasında son detayların görüşüldüğü ve her şeyin yolunda gitmesi durumunda kısa süre içinde imzaların atılacağı belirtildi.

Ajax ve O. Lyon'da oynadı

Ajax altyapısından yetişen Mozambik asıllı Kenny Tete, 3 sezon A Takım forması giydikten sonra 2017'de 4 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Olimpic Lyon'a transfer oldu. Yıldız sağ bek 2020'de bu kez 3.2 milyon Euro bonservis bedeliyle Premier Lig ekibi Fulham'a imza attı.

Beşiktaşta ilk transfer Anlaşma sağlandı

Stoper ve sol bek de oynayabiliyor

1.80 boyundaki 28 yaşındaki yıldız futbolcu, sağ bekin yanı sıra stoper ve sol bek de forma giyebiliyor.

18 maçta forma giydi

Bu sezon Fulham formasıyla 18 maça çıkan Tete, takımına 1 gollük katkı yaptı. Hollanda Milli Takımının formasını da 14 kez giyen tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!

YORUM YAZ