MENÜ

Beşiktaş'ta iç transfer! Görüşmeler başladı işte önerilen rakam

Beşiktaş sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan için sözleşme uzatma çalışmalarına başladı.

Beşiktaş'ta iç transfer! Görüşmeler başladı işte önerilen rakam

Beşiktaş'ta sezona fırtına gibi başlayan ve sezon sonu itibariyle sözleşmesi sona erecek Salih Uçan'ı takımda tutmak için çalışmalara başladı. Neftçi maçı öncesi sözleşmesiyle ilgili konuşan Salih için Beşiktaş yönetiim harekete geçti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

"HAKLININ ACELESİ YOK"

Salih Uçan Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu'dan Neftçi Bakü ile oynayacağı maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunmuşdu. Hedeflerinin gruplara kalmak ve daha sonra gruplardan çıkmak olduğunu söyleyen Salih Uçan, "Tirana maçını iyi atladığımızı düşünüyorum. Şimdi Bakü ile karşılaşacağız. Deplasmanda oynayacağız. İnşallah güzel bir sonuç alarak evimizde turu geçmek istiyoruz. Tabii ki hedefimiz Beşiktaş'ın layık olduğu yer. Gruplara kalabilmek, gruplardan çıkabilmek. Adım adım ilerleyeceğiz" şeklinde konuşmuştu. Salih, sözleşmesinin sorulması üzerine ise, "Haklının acelesi yoktur. Sabırlıyız, bekliyoruz" cevabını vermişti.

Haberin Devamı

Beşiktaşta iç transfer Görüşmeler başladı işte önerilen rakam

PERFORMANSI PARLAMAYA DEVAM EDİYOR

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Salih Uçan, Şenol Güneş'in gelmesiyle birlikte yükselttiği performansını bu sezon da devam ettiriyor.

Süper Lig'de şampiyonluk hedefiyle sezona başlayacak olan Beşiktaş, Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmanda Neftçi Bakü'yü 3-1 mağlup ederek 3'üncü Ön Eleme Turu'nda avantajı kapmıştı. Siyah-beyazlı ekipte milli oyuncu Salih Uçan, Azerbaycan ekibine karşı oynanan ilk maçta sergilediği performansla geçtiğimiz sezon kaldığı yerden devam edeceğinin sinyallerini verdi. Maça da ilk 11'de başlayan 29 yaşındaki orta saha, deplasmandaki karşılaşmada 1 gol, 1 de asist yaparak galibiyette pay sahibi oldu.

Beşiktaşta iç transfer Görüşmeler başladı işte önerilen rakam

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİ 18 MİLYON

Beşiktaş'ın, Salih Uçan'a ilk teklifi 18 milyon TL oldu. Salih Uçan'ın karşı teklifininde 30 milyon TL olduğu söylendi.

Beşiktaş ve Salih Uçan arasında sözleşme görüşmelerinin de devam ettiği söylendi.

50 MAÇA ÇIKTI

Beşiktaş formasıyla toplamda 50 resmi maça çıkan Salih Uçan bu karşılaşmalarda 4 gol, 8 asistlik katkı sağladı.

Beşiktaşta iç transfer Görüşmeler başladı işte önerilen rakam

YORUM YAZ