MENÜ

Beşiktaş'ta Hari Vukas: 'İyi durumda değiliz'

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas, Bodo/Glimt mağlubiyetinin ardından, "Rakip galibiyeti hak etti, onları tebrik ediyoruz" dedi.

Beşiktaş'ta Hari Vukas: 'İyi durumda değiliz'

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nun 3. haftasında Beşiktaş, Norveç deplasmanında Bodo/Glimt'e 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Hari Vukas açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Vukas, dahi iyi olan takımın kazandığını belirterek, "Rakip galibiyeti hak etti, onları tebrik ediyoruz. Önümüze bakmak zorundayız. Maç iki tarafa da gidebilirdi. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Ne zemin ne de iklim mağlubiyetin sebebi değil. Son iki deplasmandan mağlup ayrıldık. Pozitif olmak zorundayız. Birkaç gün içinde toparlanıp önümüzdeki maçı kazanmalıyız. Grupta iyi bir durumda değiliz. Üç maçımız daha var. Bu maçlarda bir şeyleri değiştirebiliriz. İşleri lehimize çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Rakip gol attıktan sonra risk aldık. Bodo/Glimt, buraya gelen her takıma sıkıntı yaşatan bir takım. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Bizden daha akıllı oynadılar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Hari Vukas: İyi durumda değiliz

YORUM YAZ