MENÜ

Beşiktaş'ta gündem stoper transferi! Yıldız futbolcu ile anlaşma tamam

Ocak ayı transfer döneminde çalışmalarına son hız devam eden Beşiktaş'ta gündem stoper transferi... Siyah-beyazlılar, bir süredir transfer için uğraş futbolcuyu renklerine bağlamaya yakın....

Beşiktaş'ta gündem stoper transferi! Yıldız futbolcu ile anlaşma tamam

Ara transfer dönemini sakin bir şekilde geçiren Siyah-Beyazlılar’da atak başlıyor. Yönetim, İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United’ın formasını giyen Jamaal Lascelles’i kadrosuna katmaya artık çok yaklaştı.

Haberin Devamı

30 yaşındaki İngiliz stoperle yapılan görüşmelerde 3,5 yıllık anlaşma sağlayan yönetim, deneyimli ismin Newcastle’la bağını koparmasını bekliyor. 10 yıl forma giydiği İngiliz kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan deneyimli oyuncu, bedelsiz olarak Beşiktaş’a katılma konusunda Siyah-Beyazlılar’a güvence verdi.

PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Operasyonun kısa süre içerisinde tamamlanması ve 1,88’lik futbolcunun Beşiktaş’a 3,5 yıllık imza atması bekleniyor. Kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan başarılı oyuncunun, piyasa değeri 7 milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Lascelles, bu sezon Newcastle formasıyla 22 karşılaşmaya çıkıp 1 gollük performans sergilemişti.

Beşiktaşta gündem stoper transferi Yıldız futbolcu ile anlaşma tamam

NEWCASTLE’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Haberin Devamı

İngiltere FA Cup’ta 4. turda Fulham’la oynanacak maç öncesinde Newcastle United’da teknik direktör Eddie Howe açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın Transfer gündemindeki isimlerden Jamaal Lascelles’e ilişkin konuşan Eddie Howe, deneyimli stoperin takımda kalmasını istediğini söyledi. Howe açıklamasında, “O bizim için önemli bir oyuncu. Takımda kalmasını istiyorum” ifadelerini kullandı. Ancak sezon sonunda bitecek olan kontratı konusunda Newcastle’ın bir girişimde bulunmaması sonrası Lascelles, Beşiktaş’la anlaştı.

AMARTEY GİDERSE LUAN GELEBİLİR

Beşiktaş, stoper transferi için dört koldan girişimlerine devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Palmeiras’ın 30 yaşındaki stoperi Luan’ı transfer listesine dahil etti. 2017 yılında 3 milyon Euro’ya transfer olduğu Palmeiras’ta 7 senedir forma giyen Luan, geride kalan sezonda 41 maçta sahaya çıktı. 30 yaşındaki oyuncu 1 gol atarken 2 de asist yaptı ve 3240 dakika sahada kaldı. Stoperde önceliği Jamaal Lascelles olarak belirleyen yönetim, Daniel Amartey’i elinden çıkarması halinde Luan’ı renklerine bağlayabilir.

Beşiktaşta gündem stoper transferi Yıldız futbolcu ile anlaşma tamam

Beşiktaşta gündem stoper transferi Yıldız futbolcu ile anlaşma tamam

YORUM YAZ