MENÜ

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst İstanbul'a geliyor! Ekibi de belli oldu

Siyah-Beyazlılar’da hoca borsası baş döndürmeye devam ediyor. Beşiktaş Yönetimi, son olarak Hollandalı teknik direktör ile görüşmelere başladı. Başkan Hasan Arat’ın diğer adaylarla temasları devam ediyor...

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst İstanbul'a geliyor!  Ekibi de belli oldu

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş’ta rota yine değişti. Bir süredir Fransız teknik adam Bruno Genesio ile görüşen ve belli bir yol da alan Siyah-Beyazlılar, son temasların ardından 57 yaşındaki teknik direktörden olumsuz yanıt aldı. Genesio’nun cevabında kadrodaki olumsuzlukların etkili olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu cevabın ardından listedeki diğer isimlere yönelen Beşiktaş Yönetimi, Hollandalı Giovanni van Bronckhorst ile görüşmelerini sıklaştırdı. Siyah-Beyazlılar’ın, Bronckhorst ile anlaşmaya yakın olduğu ve sözleşme süresinin de 1,5 + 1 yıllık şeklinde konuşulduğu bilgisi elde edildi. Son olarak İskoçya Süper Ligi takımı Glasgow Rangers’ı çalıştıran 48 yaşındaki teknik direktör, 68 maçta 2.01 puan ortalaması tutturdu.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorst İstanbula geliyor  Ekibi de belli oldu

Diğer adaylar....

Van Bronckhorst, Rangers’ın yanı sıra Feyenoord ile Guangzhou City’nin de başında yer aldı. Hollandalı teknik direktör, Feyenoord ile 5, Rangers ile de 1 kupa kazanma başarısı gösterdi. Ayrıca Beşiktaş’ta Hollandalı teknik adam ile imzaların atılamaması ihtimaline karşın, aralarında Mircea Lucescu’nun da yer aldığı birkaç isim daha listede bulunuyor.

Haberin Devamı

TRANSFER ŞARTLARI ORTAYA ÇIKTI

Dört isimde karar yeni hocanın..

Beşiktaş’ta sözleşmesi karşılıklı feshedilen Bailly, İspanya’nın Villarreal takımına imza attı ve Beşiktaş’tan ayrıldı. Onana için Süper Lig’den Karagümrük, Fransa’dan Bordeaux ve Saint Etienne’in ilgilendiği ileri sürüldü. Normal şartlarda ilk 11’in direkt oyuncuları olan Ghezzal, Rosier ve Aboubakar’daki belirsizlik ise devam ediyor. Siyah-Beyazlı yönetim, kadro dışı kalan oyuncular için yeni teknik direktörün kararını bekleyecek. Yeni teknik adamın sunacağı raporun ardından bu isimlerin Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı netleşecek. Yönetim, cazip bir teklif getirmesi halinde Aboubakar’la yolları ayırmaya ise sıcak bakıyor.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorst İstanbula geliyor  Ekibi de belli oldu

İSTANBUL'A GELECEK

TRT Spor'a göre siyah beyazlılar, 48 yaşındaki teknik direktörle prensip anlaşmasına vardı. Habere göre Van Bronckhorst önümüzdeki günlerde Beşiktaş'a imza atmak için İstanbul'a gelecek.

GASTEL İLE DE ANLAŞMA SAĞLANDI

Öte yandan Giovanni van Bronckhorst'un ekibinde olmasını istediği Jean Paul van Gastel için de Beşiktaşlı yöneticiler önemli mesafe kat etti. Geçtiğimiz salı günü Hollanda 2. Lig ekibi NAC Breda, van Gastel'in ayrılığına izin verilmediğini açıklamıştı. Ancak van Bronckhosrt ile çalışmak isteyen van Gastel kulübünden ayrılmak üzere...

Haberin Devamı

Beşiktaş, Jean Paul van Gastel'i transfer etmek için NAC Breda'nın inadını kırmaya çok yaklaştı.

Voetbal International'ın haberine göre Giovanni van Bronckhorst ile Beşiktaş'ta çalışmak isteyen Jean Paul van Gastel, siyah beyazlıların teklifini kabul etti.

NAC Breda, VVV-Venlo'nun teknik direktörü Rick Kruys ile anlaşırsa Jean Paul van Gastel ile yollarını ayıracak.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorst İstanbula geliyor  Ekibi de belli oldu

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Giovanni van Bronckhorst'un Rangers'taki teknik ekibinde Yardımcı antrenörler Roy Makaay, Jean-Paul van Gastel, Dave Vos, Dr. Ceri Bowley, Atletik Performans antrenörü Arno Philips, analiz Yori Bosschaart bulunuyordu. Beşiktaş'ta ise yine Makaay, Jean-Paul van Gastel'in yanında Denny Landzaat'ın da olması bekleniyor. Ajax u21 takımını çalıştıran Dave Vos'un ise bu ekipte yer almayacağı öğrenildi.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorst İstanbula geliyor  Ekibi de belli oldu

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorst İstanbula geliyor  Ekibi de belli oldu

YORUM YAZ